MTS 3 būdas dvigubas latekso balionas foley kateteris medicininio silikono danga šlapimo kateteris Kelių dydžių

MTS 3 būdas dvigubas latekso balionas foley kateteris medicininio silikono danga šlapimo kateteris Kelių dydžių

w155920

Nauja

Yra sandėlyje

€8.43 €4.64
Vnt.

Žymos: asmens mts, mandalorian, medicinos istrument, foley, krepšys kateteris, priedų medikas, vyrų kateteriai, a6010, moeyu, cathet.

produkto pavadinimas

3 būdas dvigubas latekso balionas foley kateteris Foley kateteris yra naudojamos padaliniuose, urologijos, vidaus medicina, chirurgija, akušerija ir ginekologija drenažo šlapimo ir vaistus.

Savybės:

1: Visus produktus praeiti tyrimai atlikti bandymus pagal ISO 10993 2: Latekso medžiaga 100%, importuotų iš Malaizija, specialiai naudojama gaminti latekso foley kateteris 3: Unikalus dizainas gumos vožtuvas užtikrina nuotėkio norma 40%-60% mažiau, nei kiti rinkoje 4: Stabilus srautas abiem drenažo šviesos ir sterilizuotas vandens įpurškimas liumenas 5: Simetrija balionas po balsinis ir Ne sprogo balionas pagal bandymų 6: Sklandžiai ir simetrija murphy kilpos 7: Sertifikatai ir testai: ISO, CE, Nemokamai Pardavimo Pažyma, Produkto Registracijos, Citotoksiškumo bandymai 8: Hidrofilinis danga yra

Dydis

Kodėl verta rinktis mus?

1. Mes esame kokybės tiekėjo medicinos įranga, su daugiau nei 6 metų patirtį projektuojant ir gaminant aukštos kokybės medicinos įranga. 2. Turime stiprių ir profesionalių R&D komanda teikti klientams konkurencingiausia ir aukštos kokybės sveikatos produktus. 3. Gamyklos tiesioginio pardavimo, mes turi kainos pranašumą, todėl, kad jūs galite nusipirkti produktai aukštos kokybės ir žemos kainos. 4. Mes turime puikų aptarnavimą, komandos užtikrinti geriausią paslaugų, transporto, distribucijos ir kt., kuris gali veiksmingiau siekti kontrolės kiekio ir pristatymo laiką, taip, kad jūs galite gauti prekes kuo greičiau. 5. Mūsų produktai atitinka ES CE sertifikavimo ir ISO13485 sistemos sertifikavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai