Nustatyti siuvimo lėlės Pugovka lėlės Ursula "pasidaryk pats", своими руками, рукоделие, творчество, хобби, увлечения, тильда, игрушка, шитье, выкройка, мастер-класс, подарок

Nustatyti siuvimo lėlės Pugovka lėlės Ursula "pasidaryk pats", своими руками, рукоделие, творчество, хобби, увлечения, тильда, игрушка, шитье, выкройка, мастер-класс, подарок

w154798

Nauja

Yra sandėlyje

€12.04 €8.79
Vnt.

Žymos: siūti žaislas, vairuotojo lcd, rinkinys siūti, at065tn14, siūti lėlės, "PASIDARYK pats" lėlės, amatų ir "pasidaryk pats", amatų, priedų amatų, dyi rinkinys.

★ Su Pugovka lėlės siuvimo rinkinys, jūs bus praleisti laiką įspūdingi hobis ir sukurti gražus žaislas su savo rankas.Mūsų rinkinius, todėl lėlės bus originali dovana, žaislas, vaikas ar papuošalas interjeras.

★ Augimo pagamintos lėlės yra apie 25 cm.

★ Sunku 2 iš 5. rekomenduojamas amžius nuo 14 metų.

★ Į komplektą įeina: knitwear kūno lėlės, audiniai, drabužiai ir avalynė, modelius, lėlių ir drabužių, step-by-step instrukcija su foto, plaukų menkių 50 cm, akis, mygtukai, priedai.

★ Įpakavimas: plastiko dėžutė.

★ Siuvimo technologijų rinkinys yra tinkamas pradedantiesiems, lėlės yra prisiūtas, paprasta technika, modelis galva ir kūnas yra vientisas.Vadovas gali būti įdaryti arba įrašomas пенопластовый kamuolys, kurio skersmuo 6 cm, tai bus supaprastinti užduotį, kai pakavimo kūno.

★ Ji bus reikalinga, be to: siūlas yra ypač stiprus, sriegis yra kūno spalvos ir spalvų audiniai, užpildas, adatos, tai ilgai nustatymo rankas ir kojas, vanishing žymeklis, пенопластовый kamuolys D 6 cm (pasirinktinai).

Gali būti ir nedideli pokyčiai konfigūracijos priklausomai nuo siuntos pristatymo.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

www.poligon-1.lt neleidžia pardavėjai iš Rusijos siųsti į kitas šalis.

Jūs galite įdėti, kad kitų šalių mūsų svetainėje tiekėjas parašykite mums apie Instagram arba el. paštu tiekėjas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai