Originalus Xiaomi Protingas Mini Durų, Langų Jutiklis Xiaomi " Smart Home Kišenės Dydžio Smart Namų Rinkiniai

Originalus Xiaomi Protingas Mini Durų, Langų Jutiklis Xiaomi " Smart Home Kišenės Dydžio Smart Namų Rinkiniai

w154268

Nauja

Yra sandėlyje

€12.87 €9.01
Vnt.

Žymos: oficialus xiaomi, aqara b1, įrankis xiaomi, rinkinys mi, mijia bluetooth temperatūra smart, jutiklis xiaomi, oro sąlygos kompanionas, multi įrankis xiaomi, mi saugios durys, xiaomi " smart home gateway 1.

Funkcijos ir Savybės

1. Originalus Xiaomi protingas mini durų jutiklis ir langų jutiklis, funkcinės ir kasdien home security guard.

2. Mažas, kišeninio dydžio, labai lengva įdiegti ir naudoti: pirma, pastas, durų jutiklis ant durų ir langų jutiklis ant lango; Tada atidarykite Xiaomi " Smart Home APP, paspauskite "+" viršutiniame dešiniajame kampe savo telefoną ir įtraukti Xiaomi protingas mini durų, langų jutiklis, ir dūris į naujo skylė mini durų, langų jutiklis pagal balso pranešimą.

3. Mini durų, langų jutiklis padeda nustatyti, ar durys & langas yra atidarytas ar ne realiuoju laiku.Jei kažkas įsibrovė į jūsų namus, įspėjimas bus priminti ir imtis video, išlaikyti jūsų ir jūsų propertys " saugos.

4. Derinant durų windows jutiklis ir Xiaomi Yi kamera, nuotolinio stumti vedio funkcijas, kai kas nors sprogo į savo namus, kai būnate out, Xiaomi Yi kamera bus iškirpti vedio, kuris trunka 6 antrą automatiškai ir stumti jį į savo telefonus.

5. Pasta durų ir langų jutiklis ant lango ir prisijungti Xiaomi Oro Valytuvas ant telefono, tada-atidaryti langą, vėdinti anksti rytą, valytuvas automatinis budėjimo režimas.

6. Nustatę Ryšį scena telefone suskamba durų skambutis, kai kas nors atidaro duris.Derinant smart lizdą ir nustatyti Ryšį sceną ant savo telefono, lempos, žibintai automatiškai, kai atidarote duris.

7. Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės UV medžiagos, mados išvaizdą ir ilgaamžiškumą.

8. Mažas energijos suvartojimas, todėl apskritai, jums nereikia ne reikia pakeisti bateriją, po 2 metų.

Pakuotės Turinys

1. 1 x Duris Jutikliai;

2. 1 x Langų Davikliais;

3. 1 x Vartotojo Vadovas.

Šiltas Patarimai

Šis punktas formų komplektas su originaliais xiaomi

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai