10vnt Universalus LED Pagal Kabineto Šviesos Spintos Vidinių Vyrių Lempos Spinta Spinta Jutiklis Lengvojo Namų Virtuvėje Šviesos Naktį

10vnt Universalus LED Pagal Kabineto Šviesos Spintos Vidinių Vyrių Lempos Spinta Spinta Jutiklis Lengvojo Namų Virtuvėje Šviesos Naktį

w15392

Nauja

Yra sandėlyje

€9.69 €6.79
Vnt.

Žymos: virtuvės lempos, virtuvės lempos, sūnus lempos, lempa led, paprastas judesio jutiklis led šviesos, wardrob, girlianda saulės, judesio jutiklis šviesos, 12 v baterijos, šilumos šviesos jutiklis.

Tai yra puikus šviesos jūsų spintoje!Nėra reikalo skambinti, elektrikas, jūs galite rankiniu būdu pritvirtinkite jį ant savo kabineto vyriai.Naudojant savo aštrų kraštą varžtas varžtas galite pasukti Pagalbos Naudinga LED Jutiklis Šviesos dėl savo kabineto ramiai ir prakaito-nemokamai.Tai LĖMĖ, kad jis turi ryškesnį šviesos nei įprastos lemputės.Plius, ne brangesnės elektros sąskaitas mokėti už tai yra pilnai varomas baterijos.Kita priežastis, kad jūs turite pirkti šį Pagalbos Naudinga LED Jutiklis Šviesos dėl savo jutiklių.Jutiklio prideda didelį patogumą jums kiekvieną kartą atidarius spintą, šviesos, automatiškai bus įjungti.Įdiekite ją ir įsivaizduoti, atleidimas nuo importo muitų ir pinigų galite sutaupyti.Kai Skubios pagalbos Naudinga LED Jutiklis Šviesos yra viduje jūsų kabinete nėra, reikia turėti žibintuvėlį ar mobiliojo telefono, rasti dalykų.

Specifikacijos: Yra Baterijos Privalo:Taip Naudojimas:Avarinio Maitinimo Šaltinis:Sausos Baterijos, korpuso Medžiaga:ABS Galia:0-5W Šviesos Šaltinis:LED Lemputės Lemputės Yra Įtraukta:Taip Energijos gamyba:Judesio Įtampa:12V Akumuliatoriaus Tipas:12V 23A Tipas:Baldų Lankstas LED Modelis:3 LED Baterija:12V 23A baterija Medžiaga:ABS Plastikas \ Paslaugos: • Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas . • Visi produktai turi 1 metų garantiją mūsų parduotuvėje.Jums reikia mokėti už laivybos • Dauguma straipsnių bus išsiunčiami per 48 valandas . • Mėgaukitės 7 dienas grąžinti, jei bet kuris kokybės problemas. • Jei turite kokių nors problemų, apie užsakymą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus. • Jeigu netenkina mūsų produktus, prašome palikti 5-žvaigždučių ir dalintis su savo draugais.Ačiū !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai