Gamtos Zizifų Medienos Taurės Rankų Darbo Mediniais Kavos, Alaus Taures Pusryčiai Alaus, Pieno Drinkware Arbatos Puodelio Namų Puošybai

Gamtos Zizifų Medienos Taurės Rankų Darbo Mediniais Kavos, Alaus Taures Pusryčiai Alaus, Pieno Drinkware Arbatos Puodelio Namų Puošybai

w153892

Nauja

Yra sandėlyje

€3.66 €2.79
Vnt.

Žymos: ryšiai puodeliai, japonų, coffe puodelis arbatos puodelio, kavos puodelis, katė taurė, alaus homebrew, bambuko puodelis, r medienos, mirti arbata, lui kavos.

Medžiaga: Mediena

Spalva: Picture Spalva

Dydis: Apie 10 * 8,5 cm

Talpa: 301- " 400ml

Produktų sąrašas:1 * Zizifų Puodelis

Aprašymas:

Pagaminta iš gamtos zizifų medienos su gamta lako, atsinaujinančių ir daugkartinio naudojimo.Reguliariai naudoti zizifų medienos puodeliai yra gera savo sveikatai ir gali padėti jums iš naujo atrasti naudą gerti arbatą ir mėgautis gyvenimo patogiai.

Geras, naudojant daug skirtingų atvejais, pavyzdžiui, gerti arbata, kava, kavos, vandens, vyno, viskio, mažas porcijas sriubos, bet kokio, karštų ar šaltų gėrimų, užpilai, net tam tikrų šalto desertai ir daugelis kitų netradicinių naudoja.

Dažytos su lakuota medžio sultys, ekologiškas, netoksiškas, geros stabilumo.Ten bus silpnas kvapas, po tam tikro laiko, kvapas išnyks.

Palaiko temperatūrą, karštų gėrimų ir žiemą, ir šalti gėrimai vasarą.Temperatūros nėra perkelti į išorę, todėl ji yra niekada nebūna per karšta arba per šalta ant rankų, laikydami juos.

Periodiškai valykite su šiek tiek alyvuogių aliejaus, naudojant rankšluostį ir nuvalykite perteklių atkurti medienos tekstūros į savo pirminį grožį, kai atrodo, kad išsausėjimo.

pastaba:1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

PIRKĖJAS RODYTI:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai