Kirpimas, Peilis Grandiklis Bs1010 Burr Rankena 3d Spausdintuvas Įrankis Tvarkyti Pašalinimo Slitter Medienos, Plastiko Krašto Varinių Vamzdžių Plėstuvas

Kirpimas, Peilis Grandiklis Bs1010 Burr Rankena 3d Spausdintuvas Įrankis Tvarkyti Pašalinimo Slitter Medienos, Plastiko Krašto Varinių Vamzdžių Plėstuvas

w153681

Nauja

Yra sandėlyje

€5.82 €5.41
Vnt.

Žymos: knive, 3d spausdintuvas priedai profilis, gręžimo išlajų, amatų medienos, delta 3d spausdintuvų priedai, bltouch 3d touch " jutiklis, dažų grandiklis, peilių galąstuvas, cooper vamzdis, bigtreetech skr.

Type1 :Tik Grandiklis(kūno įrankio sumontuotas pjovimo galvutės)

Kirpimas, peilis Grandiklis X 1

Type2: 1 DĖŽUTĖ Peiliukai

1 LANGELIS = 10VNT PEILIUKAI

Type3: Comlete rinkinys

Kirpimas, peilis Grandiklis X 1

Geležtės X 10 (1BOX)

Type4 : 30 1 Šešiakampis Raktas

Kirpimas, peilis Grandiklis

Savybės:

1. Šiuo metu 3D spausdintuvas "PASIDARYK pats", tai yra neišvengiama, kad ten bus šerpetų metalo dalys ar plastikinių dalių.Šių šerpetų gali būti lengvai tvarkomi su kirpimas, peilis ir yra saugus ir patikimas, todėl tai nėra lengva pakenkti savo rankas.

2. Aukšta paviršiaus kokybė: Palyginti su šlifavimo diskai ar kitos pašalinimo įrankius, apdirbti paviršius turi aukštą lygumą, nes įrankis naudoja aštrus pjovimo briaunos pjovimo.

3.lengva naudoti ir sąnaudų taupymo: šis įrankis yra mažas dydis, gali būti perkeltas aplink, galite pakeisti peilį su paprasta mygtuką, ir nenaudoja elektros energijos ir suspausto oro, taupyti energiją, taip taupant išlaidas.

4.platus tvarkymo diapazonas, stiprus pritaikomumas: pagal skirtingų perdirbimo medžiagos, naudojamos skirtingos medžiagos, peilis, gali proceso nerūdijančio plieno, aliuminio lydinys su guma, plastiko medžiagų asortimentą.(PLA/PETG/ABS/anglies pluošto/PEI/ŽVILGTELĖTI)

30 1 Allen Wrenc

30 1 Hex Raktas Raktas Hex, Torx "Allen" raktu Rinkiniai SAE Metrinių Vairuotojo Įrankių Rinkinys

Juoda baigė dėl rūdžių, atsparumas ir ilgaamžiškumas

Didelio matomumo dydžių pažymėtas atveju greitai dydžio pasirinkimas

Long arm veržliarakčiai papildomai pasiekti ir daugiau torqueContains:

Chrome Vanadžio plieno ilgo atsparumas korozijai

Pakabinama saugojimo bylos atidaro butas, lengviau gauti raktus ir išeina.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai