Kelionės Lauko Kempingas Iškylą Titano Šaukštas Stalo Titano Vakarienė Peilis, Šakutė Ultralight Gryno Titano Spork, Kamščiatraukis

Kelionės Lauko Kempingas Iškylą Titano Šaukštas Stalo Titano Vakarienė Peilis, Šakutė Ultralight Gryno Titano Spork, Kamščiatraukis

w152955

Nauja

Yra sandėlyje

€3.66 €1.90
Vnt.

Žymos: puodelis titano, šaukštas titano, "pasidaryk pats" kempingas spork, Beribis Kelionė, knive, stalo titano, stovykla titano, beribis kelionės titano, karinės kempingas stalo, spork titano.

Aprašymas:

Šie titano šaukštai ir šakutės yra labai stiprus, lengvas ir lengva valdyti.Jie yra 100% titano stalo, ir iš viso, kurių kiekvieno svoris titano šaukštas yra tik 0.7 uncijų / 20 gramų.

The 3-in-1 daugiafunkcinis titano stalo įrankiai gali būti naudojami kaip šakute ar šaukštu, ir gali būti naudojamas patalpoje/lauke.

pecial aukštos temperatūros pirštų atspaudų nuėmimas, nr. pirštų atspaudus paliko po naudojimo.Pagrindinė titano yra labai mažas anti-alerginių ir stipriu anti-korozijos galimybė, ir tarnavimo keletą metų.

Puikus kelionės, kempingas ir kasdien naudoti, tai yra lengva nešiotis, kai jūs jį su jumis, jūs galite pasiimti su savimi bet kur.

Patvarus, plauti indaplovėje, sveiką ir ekologišką, šių kempingas opiekany kiaulienos rinkiniai yra korozijai bei aukštai temperatūrai atsparus.

Techniniai duomenys:

Dydis: 7.5 cm / 19 cm

Svoris: 0.7 oz / 20g

Medžiaga: Titano

Pakuotė:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai