Sexy girl nude art drobės tapybos sienos meno spaudinius ir plakatai šiuolaikinės estetinės kambario dekoro namų dekoro Skandinavijos namų dekoro

Sexy girl nude art drobės tapybos sienos meno spaudinius ir plakatai šiuolaikinės estetinės kambario dekoro namų dekoro Skandinavijos namų dekoro

w152834

Nauja

Yra sandėlyje

€4.31 €2.46
Vnt.

Žymos: diamond dažai, JAPONIJA, sculptur, monokuma, gundam mg, meno dažai, plakatas sienos, cosplay kakegurui, sienos dokumentų namų dekoro šalį, paprasta estetinės plakatai.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Tapyba šioje parduotuvėje yra

neturi būti kadro

Drobės, naudojamos HD spaudinių,

ne ha Produktų Išsamiai:

1.Produktas yra pagamintas KINIJOJE .

2.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija.Plakatas atspausdintas ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas.

3.Medžiagos storos,storng,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana.

4.Plakatas ateis su baltos sienos (apie 3-5cm) .

5.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Jei turite problemų, apie mūsų sandorius, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

6. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas (be Rėmelio) .Dydis Šaltinis-oji-dažytos.

Produktų Ekranas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai