Naujas Atvykimo Mans Natūralios Odos Diržas Atsitiktinis Odos Diržas Vyrams Prabangos Prekės Dizainui, Karvės Odos Dirželiai Krokodilas Sagtis Juodas Diržas

Naujas Atvykimo Mans Natūralios Odos Diržas Atsitiktinis Odos Diržas Vyrams Prabangos Prekės Dizainui, Karvės Odos Dirželiai Krokodilas Sagtis Juodas Diržas

w152792

Nauja

Yra sandėlyje

€16.63 €10.81
Vnt.

Žymos: vyrų dirželis, krokodilas spausdinti odinis diržas, galutinis šiaudų, swinger 1, homme marque luxe ceinture, aštrių ietis, odos diržas, vyrai dirželis, ceinture homme marque luxe, moterų krokodilo odos diržas.

Naujas Atvykimo Mans natūralios Odos Diržas Atsitiktinis Odos Diržas Vyrams Prabangos Prekės Dizainui, karvės odos Dirželiai Krokodilas Sagtis Juodas Diržas Produkto aprašymas: Stilius: Mechaninė Vyrų Diržas Medžiaga : Karvės oda - AUKŠČIAUSIOS KLASĖS KOKYBĖS ( : Mes remti bet kuris profesionalus medžiagų bandymų, sertifikavimo , 100% pažadu visiems medžiagos yra natūralios odos Diržo Plotis: 3,5 cm Visas Dirželio Ilgis ( be sagties): 100 cm -125cm, reguliuojamas

Diržo dydis reguliuojamas:

Moneybookers Qiwi piniginės ,Kredito Kortelės,Western Union ir Alipay yra priimtas per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo dėl www.poligon-1.lt.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, kaip atlikti mokėjimą per pateikiant užsakymą,prašome palikti pranešimą dėl www.poligon-1.lt ar trademanager,mes padėsime jums ją išspręsti.

Paketas bus išsiųstas Kinija Paštu Registed Oro Pašto,Hongkong Post Oro Paštu , Epacket ,DHL ,EMS,ir kt. pagal jūsų pageidavimus.

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir labai naudinga, kad kiti pirkėjai, kaip jūs.Jei jums patinka mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei jums nepatinka mūsų gaminių kokybės produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti visus atsiliepimus.mes turime rasti sprendimą už jus, kad jūs patenkinti.

Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavote produkto ar norite grąžinimo ,keitimo ar grąžinimo produktus.Ar jums grįžti į prašyti grąžinamosios išmokos arba mainus,prašome susisiekti su mumis prieš jums priimti siuntą.

Gerbiami pirkėjas Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, Mes gamyklos specializuojasi gaminti įvairių aukštos kokybės diržus ,turėti mūsų pačių gamykloje,priimti didmeninė,mažmeninė prekyba,dropshipping,OEM paslaugos ir kt.Laukiame jūsų inquries ir užsakymų !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai