Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas Juokingi Nugalėtojas Stalo Žaidimai, Žaislai Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas Juokingi Nugalėtojas Stalo Žaidimai, Žaislai

Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas Juokingi Nugalėtojas Stalo Žaidimai, Žaislai Greitai Diržas Puck Žaidimo Tempas Juokingi Nugalėtojas Stalo Žaidimai, Žaislai

w152359

Nauja

Yra sandėlyje

€14.68 €8.37
Vnt.

Žymos: monopolio žaidimas, šalis, gimnastas, puck puck, žaidimas, rėmas islamas, antikvariniai monopolio žaidimas, koliažas juokinga, žaidimas puck, super nugalėtojas, ledo ritulio žaidimas.

Kulka Taškų:

1、Didelio stalo Žaidimas: puikus stalo žaidimas, kad galite žaisti ir smagiai su šeima ir draugais, taip, kad jums nebus nuobodu per savo laisvo laiko ir galėsite gerai praleisti laiką su šeima ir draugais.

2, Kietos medienos Medžiagų: medžio masyvo rėmo ir medinių atrakcionų dalys atitinka aplinkos apsaugos, gražus ir patvarus ir patvari.Lengvas ir kompaktiškas, lengva nešioti, jūs galite žaisti ant stalo arba ant grindų, bet kuriuo metu.

3、Pagerinti Rankų judesių Koordinavimą: Greitai lašas yra greito tempo veiksmo žaidimas.Gerinti vaiko rankų judesių koordinavimą bei stiprinti smulkiosios motorikos įgūdžius, taip plečiasi vaiko dėmesį.

4、Puikus Dizainas: sklandžiai medinio rėmo leidžia lengvai skaidrę, kai žaidžia, ir yra patogus nešioti, kai keliaujate.Jis yra idealus pasirinkimas mažoms patalpoms ir nereikia baterijų.Tiesiog išimkite šachmatų lentos ir žaisti su šeima ir draugais.Po žaidimo, tiesiog uždarykite lentelę ir ji taps langelį saugoti visų ledo kamuolius.

5、Tinka Minios: Šeimos pramogos/gimtadienio/Kalėdų dovanos.Sportas, stalo žaidimai, idealus šeimos ir socialinę veiklą su vaikais ir draugais!Vaikai gali žaisti žaidimus, su draugais, kurie gali padėti jiems gauti kartu daugiau harmoningai ir stiprinti vaikų jausmas konkurencijos.Tai puiki dovana vaikams, tinka darželio ir šeimos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mediniai Žaidžia Šachmatais

Medžiaga: mediena

Pakuotės dydis: apie 36*3.3*23cm/14.17*1.30*9.06 į

Pakavimo Sąrašas:

Žaisti Šachmatais*1

Šachmatų*10

Virvė*2

$0.01 USD

$USD 3.96

$USD 4.2

$USD 3.24

$USD 8.46

$USD 4.32

$USD 4.06

$USD 14.16

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai