Mini sudužti atsparūs vaikų skaitmeninio fotoaparato, 2,4 colių HD ekranas, 1080P vaikams, žaislai, vaizdo kameros Fotografijos Vaikams Dovanų

Mini sudužti atsparūs vaikų skaitmeninio fotoaparato, 2,4 colių HD ekranas, 1080P vaikams, žaislai, vaizdo kameros Fotografijos Vaikams Dovanų

w152185

Nauja

Yra sandėlyje

€32.38 €21.05
Vnt.

Žymos: skaitmeninis nuotraukų rėmelis su wifi, kamera pelėsių, kamera nuotrauka, vaizdo kamera nikon, vaiko vaikams skaitmeninis fotoaparatas, dslr, vaikas skaitmeninio fotoaparato, fotoaparatas polaroid, belaidžio saugumo kamerų namų 10, vaizdo kamera.

Funkcijos:

Super mini dydis, tinka ir vaikų mažų rankas.Žavinga karikatūros ir aiškiai spalvų dizainas, yra mąstantis dovana vaikams ir stebuklinga kamera, kuri atveria žvalgybos, auginti vaikų stebėjimo ir atrasti grožio.

Įrengtas 2,4 colių HD ekranas, vaizdo kameros rezoliucija: 5184 * 3456, vaizdo rezoliucija: FULL HD 1920 * 1080, atminties kortelės palaikymas: parama 4-32 GB.Užfiksuoti puikiai nuotraukas ir įrašyti ryškus vaizdo įrašus.

Įkrovimo 2-3 valandas ir darbo 2-3 val.Paprastas mygtukų, super patogus vaikams veikti.Vaikai gali lengvai priimti įdomių nuotraukų ir vaizdo įrašų įrašymas šis skaitmeninis fotoaparatas.

Aukštos kokybės plastikinis korpusas, patvarus ir drop-įrodymas, jums nereikės nerimauti apie patenka į rankas savo vaiką.Integruotas pakartotinai įkraunamas ličio baterijos su USB įkrovimo kabelis, lengva naudoti.

Šis vaikas kameros yra visiškai funkcinis.Remia kalbų perjungimas, laikina fotografavimas, ištisinis fotografavimas ir pan.

Ypatybė:

Ekranas: 2.4 colių jutiklinis ekranas

Pareigos: foto, video

Įkrovimo laikas: 2 ~ 2.5 val.

Įkrovimo įtampa: DC-5V / 1A

Maksimali atmintis: palaiko iki 32GB (šio gaminio sudėtyje nėra atminties kortelės ir turi būti perkamos atskirai)

Baterijos talpa: 610mA

PC sąsaja: USB 2.0

Vaizdo rezoliucija: FULL HD 1920 * 1080

Foto skiriamoji geba: 5184 * 3456

Balso palaikymas: Kinų, Tradicinė Kinų, anglų, Japonų, korėjiečių, prancūzų ir kt.

Pakuotė:

1 x Vaikų fotoaparatas

1 x Krovimo kabelis

1 x Virvelės

1X Naudotojo vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai