Juoda geltona Magnetinės terapijos gaminiai turmalinas savarankiškai šildymo kulkšnies paramą, Kaip Matėme, Kaip TV LAIVAGALYJE-H006

Juoda geltona Magnetinės terapijos gaminiai turmalinas savarankiškai šildymo kulkšnies paramą, Kaip Matėme, Kaip TV LAIVAGALYJE-H006

w15215

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €7.89
Vnt.

Žymos: penil žiedas, tourmalin, sagė kristalų gėlių, sagė gėlė, balta, natur akmens, juoda tourmalin, kaip matyti tv, sn74ahct125n, varis galia, kaip matyti.

Pagerinti Kraujo Apytaką Vaikščioti Pėsčiomis Petnešomis Įkrovos Pagamintas Kinijoje Lašas Pėdos Įtvaras, Kaip Matyti, Kaip TV Kulkšnies Pėdos Galūnių Specifikacija:

Modelis LAIVAGALYJE-H006 Medžiaga, Aukštos kokybės elastingas nailonas,Turmalinas medžiaga,Magnetai, akmenys, magija stick užtrauktuku Dydis N. W. Pakavimo Vienas dydis 0.11 kg pcs200 Spalva Juoda Geltona Tipas Kulkšnies Įtvaras Pristatymo Laikas, Per 15 dienų nuo mokėjimo Uosto Tianjin Port MOQ 1PC Pakuotės Kiekviena PP maišas, tada toje dėžutėje, gali būti pritaikyti jūsų reikalavimus Bandinio Galima sandėlyje

Savybės: 1), Pagamintas naudojant aukštos kokybės elastingas nailonas kartu su turmalino medžiagos skiaute ir magnetas akmenys. 2) Elastinės juostos su magic stick gali lengvai nešioti ir tinkami, kad jūsų kulkšnių. 3) Toli infraraudonųjų Spindulių skatins mažų kapiliarų ir venų jūsų kulkšnis ,plėstis elementų ir leisti šviežių prisotinto kraujo, kurių sudėtyje yra gyvybiškai svarbių maistinių medžiagų pasiekti įtakos srityje, padėti sumažinti skausmą. 4) Palengvinti jūsų kulkšnies skausmą ir standus nuo kulkšnies sausgyslių patempimas, streso fraxture , artritas, ir Sausgyslių kraujotaką.

Mūsų Paslaugos

1.Logotipas:Gali būti pritaikyti

2.Pakuotė:Gali būti pritaikyti

3.Pavyzdys:Prieinama

4.OEM&ODM: Prieinama

5.Kulkšnies Įtvaras gali būti pritaikytas kaip savo reikalavimą.Suteikite mums galimybę padovanoti dovaną sveikatos!

Shijiazhuang Aofeite Import & Export Co., Ltd remiasi savo gamyklą Shijiazhuang AoFeiTe Medicinos Prietaisų Co., Ltd kuris įsikūręs Shijiazhuang Miestas, Hebei Provincijoje Kinijoje.Mes esame ekspertas sveikatos priežiūros ir ortopedinių produktų, tokių kaip Juosmens atrama , Juosmens diržas , Turmalinas magnetinio šilumos sveikas įvyniojimai ,Motinystės paramos diržo , Po Nėštumo, pilvo atkūrimo diržo wrap, gimdos Kaklelio Apykaklės Traukos, Medicinos pripučiamos oro pagalvės, Medicinos ramentai ir pan.

Mes gavo FDA ir CE patvirtintas visiems mūsų produktams.Mūsų geriausių pardavėjų daugiausia eksportuojami į Europą, Ameriką, Afriką, Vidurio Rytus, Pietryčių Azijoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje ir kitose šalyse ir regionuose.Taip pat vienas iš mūsų funkcija paslauga yra PRITAIKYTI TVARKA.Galime pagaminti gaminių pagal jūsų dizaino logotipas ir spalvos langelį.

Mes tikimės, kad dirbti su jumis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai