DIDELIS DYDIS 4XL Pavasarį Moterys Mados Elegantiškas Gėlių Spausdinti Viršūnes Lady Moterų Plius Didelis Atsitiktinis Medvilnės, Lino Chalatas, Žalia Suknelė

DIDELIS DYDIS 4XL Pavasarį Moterys Mados Elegantiškas Gėlių Spausdinti Viršūnes Lady Moterų Plius Didelis Atsitiktinis Medvilnės, Lino Chalatas, Žalia Suknelė

w151751

Nauja

Yra sandėlyje

€19.15 €15.32
Vnt.

Žymos: linine skraiste suknelė, akrilo bangle apyrankės, boho viršų, suknelė skalbiniai ilgai, dvf žalia suknelė, lino vyšnių suknelė, žiedlapis marškinėliai, perlas spausdinti, žalia pin suknelė, suknelė ilga laisvas.

DYDŽIŲ LENTELĖ VISAS ILGIS KRŪTINĖ PETIES IKI RANKOVĖS CM COLIAI CM COLIAI CM COLIŲ VIENAS DYDIS

(tinka S,M,XL,2XL,3XL,4XL) 115 45.28 152 59.84 55 21.65

Pastaba: Dėl skirtingos priemonės, metodai ir priemonės, dydis gali skirtis pagal derinama +/-2-4cm nurodytą matavimas.Nedidelis spalvų skirtumas gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tai yra normalu, priimtina klaida.Dėkojame už jūsų suprasti!!! ( 1cm=0.3937 colių )

Įžanga

* Esame profesionalūs pardavėjas plius dydis moterų drabužiai ir teikti aukštos kokybės produktus iš 100% realių nuotraukų.

* Jei norėtumėte pirkti dideliais kiekiais, prašome pridėti į patikusius jūsų diagramos, vietą, kad ir palikite mums žinutę, mes bus suteikti jums geriausia kaina, tada jūs mokate.Jei jums daryti verslą internete, mes priimame lašas laivybos ir duos jums labai gerą kainą.

Pristatymas

* Mes patikrins, kas drabužius prieš vežimą ir siųsti savo drabužius per 1~3 darbo dienos paprastai po apmokėjimo patvirtinti.

*Beveik sklypai yra pateikta www.poligon-1.lt standartinis pristatymas, kurį galite sekti visas siuntimo informacija.Dėmesio: muitas yra iš mūsų kontrolės .Mes negalime garantuoti, 0 mokestį mokestį ir negali turėti jokių mokesčių mokestį, tačiau mes galime sekti savo pasiūlymą.

*Jei negalite successuflly receice savo sklypo, prašome susisiekti su mumis asap arba atidaryti ginčų grąžinti apie šią siuntą, iki užsakymo uždarytas.

Grįžti & Politikos

*Priimame grąžinti originalioje pakuotėje per 7 dienas po atvykimo.Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas.

* Jei jūs negalite gauti savo sklypo laiku, mes visa grąžinamoji išmoka jums!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai