100 Vnt 5/10 Colių Balionai Macaroon Balionai Kamuoliai Atostogų Pakabinti Pastelinių Balionų Festivalis Šalys, Vestuvių Dekoravimas Gimtadienis

100 Vnt 5/10 Colių Balionai Macaroon Balionai Kamuoliai Atostogų Pakabinti Pastelinių Balionų Festivalis Šalys, Vestuvių Dekoravimas Gimtadienis

w151645

Nauja

Yra sandėlyje

€5.90 €5.61
Vnt.

Žymos: dekoro velykų, 3 velykų apdaila, kamuolys vaikas, gimtadienis dekoro šalis, ins gimtadienio apdaila, moneta 100 vnt, balionai balionai, mėlyna kolbų apdailos gimtadienis, sankt valentin, gražus vestuvių balionai.

Aprašymas:

AUKŠTOS KOKYBĖS NATŪRALAUS LATEKSO:Kiekvienos spalvos balionai yra testuojama, pagamintas iš aukštos kokybės suyranti latekso, saugus gamtai, tinka vaikams, ir bekvapį.

TINKA Apdailos:Gimtadienio, vestuvių, karnavalas, homecoming, šeimos apdaila, Naujųjų Metų išvakarės, balionų arkos, šventės, ir kt., yra vaikų mėgstamiausių spalvingas dekoracijas.

DAUGIAU ŽAISTI:Gali pridėti oro balionu, vandens, azoto ir kt.Oro balionai ir vandens balionai gali būti naudojami įvairių baseinas šalys.

SAUGOS:balionas yra visiškai saugus, kai išpūstas, nes jis yra pagamintas iš natūralaus latekso.Bet kai pripučiamos, vaikams iki 6 metų reikalinga suaugusiojo priežiūros, nes rizika uždusti.

Dėmesio & Įspėjimas -- Ten bus tam tikra spalva, skirtumas prieš ir po balionas yra išpūstas, ir spalvos poveikis yra geriau po infliacijos.Prašome nepilkite per daug balioną ir taip pat išvengti nudegimo nuo saulės, perkaitimo, smailų daiktą, ir daugiau trinties.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Balionas

Medžiaga: Lateksas

Savybės: Macaroon Spalvos, Apvalios Formos, Pripučiami, Šaliai Dekoro

Pripūstos Dydis: 5",10" (Vidut.)

Paketą, Įskaitant:

100vnt 5 colių spalvotų balionų

arba

100vnt 10 colių spalvotų balionų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai