Žaidimas Apyrankės Už Nintend Jungiklis Reguliuojamas Elastinga Šokių Riešo Juostos Jungiklis Tik Šokių Džiaugsmą-con Valdytojas Žaidimas Priedai

Žaidimas Apyrankės Už Nintend Jungiklis Reguliuojamas Elastinga Šokių Riešo Juostos Jungiklis Tik Šokių Džiaugsmą-con Valdytojas Žaidimas Priedai

w151634

Nauja

Yra sandėlyje

€10.71 €7.71
Vnt.

Žymos: joycon jungiklis, dirželis jungiklis, tiesiog šokių apyrankė, sx os, ketinu pereiti, kontrolės džiaugsmo con jungiklis, tiesiog šokių jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, juoda dobilų silva, berniukas šokėja.

Dokumentas įstaiga, div,ul li { margin: 0; padding: 0; } li{ list-style: none; } .fone-redImag { plotis: 950px; aukštis: 782px; margin: 0 auto; background: url('https://api.rondaful.com/upload/20190924/5d8a0c1be65cc.jpg') no-repeat; background-size: 100%; position: relative; } .mano kortelę{ plotis: 682px; aukštis: 244px; position: absolute; top:166px; iš kairės: 31px; } .mano kortelės:n-tojo-of-type(2){ plotis: 682px; aukštis: 244px; position: absolute; top:425px; iš kairės: 31px; } .balta-kortelės{ position: absolute; plotis: 158px; aukštis: 238px; padding:5px 35px; } .balta-kortelės:n-tojo-of-type(2){ left: 226px; } .balta-kortelės:n-tojo-of-type(3){ margin-left: 40px; iš kairės: 413px; } .pilka-kortelės{ plotis: 168px; aukštis: 168px; } .kaina{ color: #C22832; font-size:16px; font-weight: 700; } .priceSize{ float:right; color: #ccc; font-size: 12px; text-decoration: line-per; float: right; } .go-išsamiai{ margin-top:5px; }

Aprašymai: 1. už 3.15-7.5 iš Riešo Apimtis: riešo juostos yra lengvas, reguliuojamas ir patogus.Tinka vaikų riešų ar tiems, kurių plonesnis riešų.Ilgalaikio dėvėti nebus jums jaustis nepatogiai.

2. Saugūs: riešo juostos rinkinys yra arti valdytojo ir nebus, kad garsą, kai šokių (išskyrus atvejus, kai vartotojas neturi įdėkite jį teisingai).Jos buvimo vietą, kai šokių ir tuo pačiu užtikrinti, kad saugos duomenų valdytojo.

3. Lengva Įdiegti: valdiklis yra tiesiogiai dėti į teleskopinis kortelės lizdą.Ir sagtis lengvai pašalinti kreiptuką.

4. Perjungti Sporto Žaidimai: daugelyje interaktyvi žaidimai, mes turime laisvą savo rankas ir sutelkti dėmesį į žaidimo patirties.Riešo dirželis yra naudojamas Perjungti Šokių 2020 m., ir koja dirželis yra naudojamas Perjungti Žiedas Nuotykių.Geras priedai, skirti žaisti nuotykių žaidimai.

5. Vienas Dydis: rinkinį sudaro apyrankė kuri tinka Pereiti Tik Šokių ir kojos juosta tinka Pereiti Žiedas Tinka Nuotykius.Riešo dirželis yra 30 cm ilgio ir koja dirželis yra 60cm ilgio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: kablys ir kilpa ir ABS

Spalva: raudonos, mėlynos, mėlynai žalios, pilkos

Tinkamas modelis: Perjungti Just Dance

Pakavimo Sąrašas:

Riešo Juosta*1

Koja Dirželis*1

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai