Namų Oro Drėkintuvas 3L Dvigubas Antgalis šalto Rūko Aromato Difuzorius Su Coloful LED Šviesos didelis Rūkas, Ultragarsinis Oro Rūkas Humidificador

Namų Oro Drėkintuvas 3L Dvigubas Antgalis šalto Rūko Aromato Difuzorius Su Coloful LED Šviesos didelis Rūkas, Ultragarsinis Oro Rūkas Humidificador

w151296

Nauja

Yra sandėlyje

€38.72 €23.24
Vnt.

Žymos: pubg oro difuzorius, namų, oro purifi, keybord asus, led saulės string, aromaterapija difuzinis, aušintuvas, v antgalis, oem ultragarso, humidifi.

Oro Drėkintuvas

Specifikacija

Elemento Tipas:Oro Drėkintuvas

Spalva:Balta/Rožinė

Medžiaga:ABS

Galia:3.5-4W

Talpa:3000ml

Įtampa:5V/0.8 A

Nuolat Purškimo Laikas:8 Valandos

Su Pertrūkiais Purškimo Laikas:16 Valandų

Svoris:387g

Dydis:25.1*15.1*15.1 cm/9.88*5.94*5.94 į

Produktas Apima

1*Drėkintuvas

1*Filtro Medvilnės

1*USB

1*Instrukcija

1*Dėžutė

Funkcija 3000ML didelės talpos.Dual antgaliai rūkas purškimo ultragarsinis oro drėkintuvas su aplinkos lempos Miela Katytė Derinti su Spalva Aplinkos Lempos: Mielas Kačiukas Žavinga Pet Dizainas, puikiai tinka puošti savo namų erdvę.Nešiojamų Namų, Joga, Biuro, Spa, Miegamasis, vaiko Kambarys,ir tt.Difuzoriaus priima ultragarso technologiją ir veikia tyliai.Tai neturėtų būti pavojingi, o jūs miego.Grožio papildymo, automobilio, namo, biuro, kelių naudojimas.

Pastaba Reguliariai valyti medvilnės tamponai ir Pakeisti medvilnės tamponai, turite pridėti spyruoklinė viela su medvilniniais tamponais, nes ten bus ne rūkas išeiti, jei be spyruoklinė viela.Sugerti medvilnės tamponai prieš naudojimą.Nereikia pridėti per daug eterinio aliejaus.ir Tik pridėti vandenyje tirpūs eteriniai aliejai.Kitaip drėkintuvai bus paveikta.Pridėkite reikiamą kiekį vandens, didžiausias vandens kiekis yra 300ml.Don ' t make drėkintuvas prarado pusiausvyrą, ar vanduo bus išsilieti.Imti medvilnės tamponai išdžiūti po naudojimo.Prašome išvalyti purkštukai plokštė su medicinos alkoholio reguliariai.

Naudojimo veiksmus drėkintuvas: Įjunkite mašiną ir imtis iš medvilnės tamponu iš mašinos (Pastaba: yra spyruoklė medvilnės tamponu, nereikia prarasti.) Sugerti visą medvilnės tamponu vandens ir pamerkti 5-10 minučių.Jei vanduo gali išspausti iš vandens, medvilnės tamponu yra pakankamai sudrėkinta.Įdėti spyruoklė, tada įdėti medvilnės tamponu atgal į mašiną, įpilkite vandens, paspauskite mygtuką ir purškimo bus pradėti.

Gedimo priežastis ne purškalas: Patikrinkite, ar mašina yra normalus (patikrinti, ar aparatas yra įjungtas ir šviečia)

Jei įjungta šviesa, mašina yra normalu.

Jei jis nedega, paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad pamatyti į šviesą.Jei ji yra šviesi, problema išspręsta.Jei ne, pabandykite kitą duomenų kabelis norėdami pamatyti, jei ji yra duomenų kabelio problema.

Mašina yra normalu, dar ne purkšti?

1 žingsnis: Sugerti medvilnės tamponai (prašome pasirinkti naudojimo veiksmus drėkintuvai).

2 veiksmas: Patikrinkite, ar yra spyruoklė medvilnės tamponu?Jei nėra pavasario pagal medvilnės tamponu, ji taip pat gali sukelti jokio purškimo.

PS: Kaip nustatyti, ar yra pavasarį?Įjunkite įrenginį aukštyn kojom, su purškimo uosto nukreipta žemyn, ir pamatyti, jei ji purškalai.Jei spray yra pasuko aukštyn kojom, tai ne purškiamas, o tai reiškia, kad mašina neturi pavasarį.

Kokios vanduo pilamas į drėkintuvą?

Drėkintuvai turi pridėti vandentiekio vandens ar mineralinio vandens.Nenaudokite grynas vanduo arba distiliuoto vandens, kitaip purškimo bus sumažinta arba ne purškiamas.Ar purškimo uostas yra pradurtas

Purškimo uosto negali būti baksnodavo ir, jei ji yra baksnodavo, ji negali būti purškiamas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai