8 Vnt 3/8 Colių Ratai Crowfoot Raktu Rinkinys 3/8 į 7/8 į. SAE chromuotas Tiesia Koja

8 Vnt 3/8 Colių Ratai Crowfoot Raktu Rinkinys 3/8 į 7/8 į. SAE chromuotas Tiesia Koja

w151179

Nauja

Yra sandėlyje

€20.63 €15.47
Vnt.

Žymos: laoa įrankis, nustatyti raktas, logotipas deko, reketas, hazet sukimo momento raktas, dewalt įrankis, varnas 2, plonas veržliarakčio įrankių rinkinys, įrankis wiha, tigras veržliarakčio įrankis.

Produkto Pavadinimas 8 Vnt 3/8 colių Ratai Crowfoot Raktu Rinkinys, 3/8v.7/8v.SAE chromuotas Tiesia Koja Veržliarakčio Medžiaga Anglies plieno Funkcija rungtynės su cokoliais ir užrišti arba prarasti varžtas...Pakuotė 1 VNT/PVC Maišelis

8 Vnt 3/8 colių Ratai Crowfoot Raktu Rinkinys, 3/8v.7/8v.SAE chromuotas Tiesia Koja Veržliarakčio Specifikacija: Dydis: 3/8",7/16",1/2",9/16",5/8",11/16",3/4",7/8" Medžiaga: Anglies plienas Pasiekia tvirtinimo detalės ankštose erdvėse, kad kiti veržliarakčiai negali Naudoti su bet 3/8 visų.ratai reketas, pratęsimo, arba sukimo momento raktas Pagamintas iš kaltinių ir grūdinto plieno, chromuota apdaila atspari korozijai Visada Garantuota Duomenys: 1. Tinka įvairiose gamybos ir perdirbimo progomis ir automobilių remonto srityje! 2. Įrankiai yra pagaminti iš puikios medžiagos, kuri nėra lengva dėvėti ir slysti, ir išsaugo darbo 3. veidrodis arba matinis paviršius, atsparumas korozijai, atsparumas visų rūšių taikymo scenos, atrodo, aukštos kokybės atmosferą 4. Specialus terminis apdorojimas gali suteikti visą žaisti metalo produktų savybes, todėl, kad produktai turi gerą sukimo ir kietumas, ir užtikrinti ilgalaikį produktų naudojimas 5. Produktai buvo atsitiktinai išbandyti trečiųjų šalių bandymų įstaigoms, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir žalos bandymai.Kokybės šalinimas yra mūsų garantija ir įsipareigojimas klientams!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai