2021New Unisex Elektra Šildomas Šalikas Elektros Šiltas Kaklo Šaliką Skausmą USB Įkrovimo Šildymo Žygiai Dviračiu, Laipioti

2021New Unisex Elektra Šildomas Šalikas Elektros Šiltas Kaklo Šaliką Skausmą USB Įkrovimo Šildymo Žygiai Dviračiu, Laipioti

w15100

Nauja

Yra sandėlyje

€14.19 €7.09
Vnt.

Žymos: kaklo massag pagalvė, gimdos kaklelio šilumos, raumenų skausmas, skara usb, stabdžių skausmas, nugaros skausmas, 11 ct kryželiu, arthriti, elektros skara, sąnarių skausmas.

Kulka taškų:

Šalto apsaugos ir šiluma: elektros šalikas yra pagamintas iš smulkių ir šilkiniai high-end graviruotas triušiai-kaip ir vilnos audinys.Jis yra patogus, lengvas ir prabangus, šiltas ir madingas.Tai bus šilta šaltą žiemą (viduje ar lauke), ir ji turėtų būti laikomi šiltas šaltą žiemą.

Trijų rūšių temperatūros reguliavimas: šildymo šalikas turi temperatūros reguliavimo mygtuką kontrolės, kurią galima koreguoti trys temperatūros nustatymai.Šie parametrai yra-Aukštas: 50-55°C, Vidutinės: 45-50°C, Žemas: 40-45°c Temperatūroje Vieno rakto operacija, 1 antro greičio šildymas, trys temperatūros nustatymai", galite reguliuoti temperatūrą pagal savo poreikius.

Saugus laikas: rankinis laiko + automatinis išjungimo dizainas, 30/60 minučių du laikas laiku, nenutrūkstamai naudoti iki iš anksto nustatytą laiką, automatinis maitinimo išjungimas, automatinis išjungimas, protingas, patikimas, saugus ir šiltas.

Malšina skausmą: dizainas, šiltas šalikas yra lengva formuoti jūsų kaklą ir pečius, suteikdama maksimalų komfortą ir šilumą gydymo poveikis.Šildymo pagalvėlės gali sumažinti įtampą, sumažinti raumenų skausmą ir gali padėti gydyti artrito.

Plaunamas: kaitinimo elementas + dvipusis vandeniui atsparus silikoninis jungiklis, atsparus vandeniui, lengvai valomi, galima plauti pakartotinai vandens, nebijo prakaitavimas ir naudojimo metu, normalus naudoti vandens, elektros smūgio rizika, nereikia ardyti ir valyti.

Puiki dovana: šildymo šalikai, yra praktiški ir pašiltintos.Labai tinka namuose, biure, lauko ir pažintys.Jis idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, gimtadienio dovanos, Valentino Dienos dovanos.

Aprašymai:

Medžiaga: Šviesą prabanga graviravimas imitacija triušis kašmyras

Svoris: apie 120 g

Maitinimo režimas: mobilus maitinimo šaltinis 5V, 2A (nepridedami)

Reguliuojama temperatūra: trijų lygių reguliuojamas, žema temperatūra 40°C-45°C, vidutinė temperatūra 45°C-50°C, aukšta temperatūra 50°C-55°C

Galingumas ir įtampa: 5V, 8.5 W

Rankinis laikas: 30/60 minučių, automatinis maitinimo išjungimas, apsauga, automatinis išjungimas

Dydis: (Ilgis*Plotis*Storis): 78*11*2cm / 30.7*4.3*0.8 tam, tinka įvairiems kaklo circumferences

Tinka minios: moterims, vyrams, vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams

Naudokite vieta: namų, biuro, lauko, mokyklos, lėktuvas, metro, automobilių

Valymo būdas: visiškai atsparus vandeniui, plauti rankomis šiltame vandenyje iki 40°C

Pakuotė:

1*Šildymo šalikas

Pastaba:

Nenaudokite maitinimo banko ilgą laiką.

Nenaudokite aukštos temperatūros vandens arba stiprios rūgšties valikliai.

Naudoti šlapia skara griežtai, išjunkite maitinimą, kai šlapia, ir nebenaudokite.

Naudojimo laikas priklauso nuo talpos, galia bankas.

Pakavimo sąrašas

1*Šildymo šalikas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai