Atsparus vandeniui 2.5 USB Įkroviklis Motociklo Telefono Turėtojas Už Motociklo Vairo Veidrodis GPS Stovėti Mobilųjį Telefoną Mount Support

Atsparus vandeniui 2.5 USB Įkroviklis Motociklo Telefono Turėtojas Už Motociklo Vairo Veidrodis GPS Stovėti Mobilųjį Telefoną Mount Support

w150757

Nauja

Yra sandėlyje

€41.02 €22.15
Vnt.

Žymos: puodelio laikiklis, tualetas papir turėtojas, automobilio savininkas telefono, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, savininkas telefono, kortelės kredito turėtojas, headphon turėtojas, paramos telephon, mobil telefono, telefono trikojo.

【 Produkto pavadinimas 】:2.5 USB Įkroviklį, Dviračiu, Motociklu Telefono Turėtojas

【 Taikymo 】:Rankenos Mount Turėtojas

【 Įtampos įėjimas 】: 12-24V

【 Įtampos išėjimo 】: 5V

【 Išėjimo srovė 】: 2,5 A

【 Gaminio medžiaga 】: aliuminio lydinys 7075

【 Funkcija 】:

▲ Greitai Įkrauti 2.5 USB Max 2.5 Rezultatas:

"Qualcomm" QC. 2.5 motociklo rankenos telefono laikiklis, USB super greito įkrovimo sąsają, gali įkrauti jūsų QC išmaniuosiuose telefonuose jos greičiausią greitį iki 2.5 24V(max.).Atgal tai suderinama su " Qualcomm Greitai Įkrauti technologija 2.0/Huawei FCP/DCP/SCP/AFC/SFCP/MTK PE prietaisai.Pastaba: USB sąsaja su jungiklį po neperšlampamą plastikinį dangtelį.Reikia ją įjungti naudojant.

▲ Įmonė ir 100% Patikimas:

Aliuminio mobiliojo telefono stovas + mechaninis užraktas varžtas + strypo tvirtinimo žiedu, užrakinti ilgai scews ant rankenos, kad telefonas 100% stabiliai ir anti-shake net ir tada, kai joja ant uolų keliai; IP66 atsparus vandeniui plastikinis dangtis USB daro jojimo lengvai ir saugiai kritulių.

▲ 360 Laipsnių Sukimosi ir Lankstesnės:

rotacijos kamuolys sąnarių, kad jūsų telefonas būtų laisvai pritaikyti bet kampai, taip, kaip norite; Telefonas pločio reguliatorius varžtą, veržlę mobiliojo telefono stovas pusėje, kad jis lanksčiai reguliuoti, kad tilptų visi 3.5-6.5 colių telefonai.

▲ Visą Laikiklis Iš Aliuminio Lydinio:

metalinės medžiagos, kad motociklas telefono laikiklis, stangresnė ir saugiau; šilumos ir (atsparumas korozijai/ antipireno savybių jis saugus naudoti; visas rinkinys aliuminio lydinio konstrukcija ir bauda kūrinys, kad ji atrodo high-end.

▲ Platus Compacbility:

12-24V išėjimo iš motociklo akumuliatoriaus su 100mm maks.plotis nemokamai/tinka visos 3.5-6.5 colių mobiliųjų telefonų.pvz.iPhone XS/XS Max/XR/8/8P/ Samsung S9/P9+/S8/S8+/Huawei/daugiau...; jis gali būti montuojamas ant visų 22-32mm rankenos ATV/ Rogės, Automobilių/ Motociklų...

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai