Aliuminio Lydinys Dviračių Telefono Turėtojas Nešiojamų Dviračio Rankenos Žiedo Mobiliojo Telefono Kalno Stovi už Kalnų Dviratis Dviračio Ta

Aliuminio Lydinys Dviračių Telefono Turėtojas Nešiojamų Dviračio Rankenos Žiedo Mobiliojo Telefono Kalno Stovi už Kalnų Dviratis Dviračio Ta

w1506

Nauja

Yra sandėlyje

€16.34 €12.58
Vnt.

Žymos: išmaniojo telefono turėtojas vandeniui pocophone, l dviračių stovas, anglies rankenos mtb, bicycl rankenos, dviračių laikiklis mobil, dviratis telefono, bike pagalba telefonu, vandens dviračių stovas, motorhead, iron maiden.

Aprašymas:

Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aliuminio lydinio, lengvas ir nešiojamas, tvirtas.Mūsų telefono laikiklis turi didelį patvarumą ir didelio stiprumo, ir ji yra dėvėti ir rūdims atsparus ir gali trukti ilgą laiką naudoti.

Sutirštės Žiedas: žiedas yra naujausias neslidus dizainas, sutirštės sustiprinti ir stabilizuoti, nėra lengva patekti, stabiliai laikyti telefoną daugiau stabiliai ir tvirtai.

Ne užima Vietos: Sulankstomos mobiliojo telefono laikiklis Nematomas žiedo formos dizainas, integruoti su karkasu, neužima vietos, ji gali būti įdiegta ir stacionarių ant dviračio rankenos jūsų patogu naudoti be pradėjimo vietos.

Multi-dydis suderinama: Teleskopinis reguliavimas ,tinka 58-85mm pločio mobilųjį telefoną, labai universaliu.

Horizontalios Navigacijos: Jūs galite nustatyti savo mobiliojo telefono į laikiklis horizontaliai jūsų palankesnė, navigacijos, ir tai yra labai praktiškas ir naudingas jūsų kasdienio naudojimo.

Specifikacija:

Elemento tipas: Dviratis telefono turėtojas

Spalva: Juoda/raudona/sidabrinė

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Dydis: 52x52x30cm

Telefonas plotis: 58-85mm

Tinkamas rankena skersmuo: 22.2-31.8 mm modelis

Kiekis: 1 vnt

Pastaba:

Gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai