MATHALLA 10mm Lediniame Iš Bling AAA Cirkonis 1 Eilutė Teniso Grandinės Karoliai Vyrų Hip-hop Papuošalai, Aukso, Sidabro Pakabukai Apyrankės

MATHALLA 10mm Lediniame Iš Bling AAA Cirkonis 1 Eilutė Teniso Grandinės Karoliai Vyrų Hip-hop Papuošalai, Aukso, Sidabro Pakabukai Apyrankės

w150479

Nauja

Yra sandėlyje

€11.18
Vnt.

Žymos: būgno atvejais, australija, elegantiškas weddimg rožinė, sofos remonto oda, dubuo šuo didelis, papildomų, elegantiškas pleištai siurbliai, dekoratyvinės stogo bagažinės, būgniniai stabdžiai ktm 2019, dekoratyvinis žiedas lūpų, būgno ritmas phoenix, az.

Prekybos Pastabos

1.Chromatines aberacijas aprašymas: chromatines aberacijas ir spalvų gaminio bus skirtingos dėl skirtingos fono, šviesos ir sumažinti kompiuterio monitorių.Tai ne per valdomas asortimentą ir tai nėra kokybės klausimas.Prekės yra taikoma faktinė prekių. 2.Dėl pristatymo: Po to, kai pirkėjas pateikia užsakymą mokėjimo, mes visi pristatyti prekes per 48 valandas (dvi paras).Iš esmės, tie, kurie užsakymą iki 3 val., bus išsiųsti prekes tą pačią dieną. (Išskyrus Sekmadienį) 3.Jei produktas yra pažeistas transportavimo metu, ar yra problemų, prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums priimtiną atsakymą.

Dėkojame už jūsų pirkti

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Jūsų skatinimas yra varomoji jėga, mūsų pažanga.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai