Custom vėliava logotipas dantų krapštuką šaligatvio Klientų dizainas, vėliavos Tortas topper Jūsų logotipas vėliavas iš Viso 1000pcs, Nemokama laivas Mažas, kad USD0.099/vnt

Custom vėliava logotipas dantų krapštuką šaligatvio Klientų dizainas, vėliavos Tortas topper Jūsų logotipas vėliavas iš Viso 1000pcs, Nemokama laivas Mažas, kad USD0.099/vnt

w150139

Nauja

Yra sandėlyje

€83.59
Vnt.

Žymos: mėlyna mustang, golfo klubas, įrodyta, ford fiesta, katalonijos vėliava, gundam mg, m18 milwaukee, topper, malūnėlis piktžolių, 701 husqvarna, tarp mūsų plushi.

1.Individualizuotos dizainas dantų krapštuką Vėliava

Standartinis Dydis: 2.5x3.5x6.5cm.Medžiagos: Mediniai, Popieriaus Pakavimo:100pcs/maišas, 10bags/daug

2.Dizainas Jūsų Logotipu

Tai savo dizainą, Prieš jums patvirtinti, pls siųsti savo logo, tada man bus nemokamas projektavimas jums.Kai jūs patvirtinate, ir mokėjimo, I bus išdėstyti jį pateikti artimiausiu metu.

3.Naudoti kur?

1.Tai apdailai klijuoti.Galite naudotis savo šalies, Tortas toppers, Vaisių, kirtikliai, ledainė, Cake Shop,Barbekiu ir kitų apdailos vieta. 2.Ji gali naudoti atkreipkite dėmesį į pavadinimą, pvz., GRILIS pavadinimas, Ledų pavadinimas ir torto pavadinimą. 3.Kai jūsų bendrovė turi šalis, ji gali apdailos šaliai. 4.Ji taip pat gali naudoti celabrate gimtadienį.

4. Kad Žingsnis

Jei jums patinka tai, mes labai laimingi!! 1. Siųsti man į dizaino nuotrauką.Palikite pranešimą apie dydį ir savo vėliavas idėjas. 2. Aš suprojektuos jums ir patvirtinkite su jumis.Ji yra nemokama. 3. Kai jūs patvirtinate, kad dizainas, Pasakykite man, kiekis, Didelis kiekis bus su didele nuolaida. 4. Po patvirtina visi, pls organizuoti kaina, I bus išdėstyti ją artimiausiu metu.

5.Pristatymas

Mes galime laivas DHL, "Fedex", UPS ir t.t.Bet yra įvairių išlaidų, rinksiuosi geriau už mane.Jei norite pakeisti mothed geriau už jus,kaina gal pakeisti, Pls let me know.

6.Pakavimas

Pakuotės yra OPP krepšiai, 100vnt/maišas.Tada pakavimo didelių maišų arba mažai dėžutėje.

7.Klausimai

1.Jei jis yra saugus maisto?Taip, dantų krapštuką, yra maistas saugus, popieriaus ir spausdinimo rašalo, taip pat maistas saugus. 2.Mes galime rinktis kitokį formatą?Mes gali padaryti viską, norimo dydžio, pls atostogų naujas mums. 3.Jei mums reikės daugiau, didelis kiekis, kaina gali pigiau?Taip, Jei jums reikia daugiau, didelis kiekis, kaina gali pigiau daug.

Jei yra kokių nors abejonių, Prašome nedvejodami man pasakyti.Tikimės, kad jūs turite gerai apsipirkti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai