Tws Bluedio Turbina Uraganas "Bluetooth" ausinės žaidimų ausinės su mikrofonu Belaidis Stereo ausines hifi ausinių

Tws Bluedio Turbina Uraganas "Bluetooth" ausinės žaidimų ausinės su mikrofonu Belaidis Stereo ausines hifi ausinių

w14993

Nauja

Yra sandėlyje

€11.81 €8.98
Vnt.

Žymos: hat vaizdo žaidimai, bluedio t2, "bluetooth" auksas, bluedio t7, "bluetooth" headphon, ausinių touch, žaidimų ausinės ausinės, amplifi, bluedio headphon, Bluedio.

Aprašymas:

Po išsamių tyrimų, Bluedio nustatė, kad dabartinės ausinės rinkoje yra daug bendrų defektų, tokių kaip rimtas triukšmas, plokščias garsas,levitra išvaizda ir pan.Dėl šių priežasčių po 3 metų R&D,Bluedio turi sugalvoti su Bluedio Turbina Uraganas H laisvų Rankų įranga.

Į Bluedio Turbina Uraganas H laisvų Rankų įranga yra suderinamas su "iOS", "Android" ir "Windows".

Portretų galinga boso rezonanso

57mm itin didelis dinaminis vairuotojai, turbina stiliaus būstą, ir Bluedio iconic pompėja žemo dažnio šoko leis pajusti, gilus baritonas rezonanso aukščiausios garso kokybės.

Itin ilgą veikimą ir be rūpesčių skambinant iš "Bluetooth" 4.1

Su tvirtos didelės spartos CPU Bluetooth 4.1 operacine sistema, Bluedio Turbina Uraganas H gali pasigirti ilga naudojimo trukmė yra 40 valandų muzikos, 45 valandų pokalbio metu, ir 1625 valandų (maždaug 67 dienos) budėjimo laikas.Akustinio aido slopinimas ir triukšmo mažinimas sumažina aplinkos triukšmą, o kalbėti.

Individualų funkcija

Garso Bendrinimo leidžia jums prisijungti prie kito H laisvų rankų įranga per audio kabelis, ir dalintis muzika su draugais (* rekomenduojama, kad ausinės su 32Ω varžos arba aukštojo būti naudojami).Vienu metu prijungti du Bluetooth įrenginiai, gali prisijungti prie jūsų telefono ir planšetinio kompiuterio sklandžiai, ir klausytis muzikos, kaip jums patinka!

Komfortas

Pasirinktinis tilptų supra-garsus minkštas earmuffs ir dirbtinių baltymų oda earmuffs imituoti žmogaus odos struktūrą, užtikrina ilgalaikį komfortą.

Patogumas

Tiesiog prijunkite garso kabelį ,ir klausytis savo mėgstamos muzikos takelius.Uragano H, taip pat balso pranešimus, 4 kalbų (anglų, prancūzų, ispanų ir Kinų).

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Vairuotojams: 57mm X 2 garsiakalbių

Keitiklio tipas: dinaminis

"Bluetooth" versija: V4.1

Dažnių diapazonas: 2.4 GHz-2.48 GHz

Veikimo atstumas: iki 10m (laisvos vietos)

Bluetooth profiliai: A2DP,AVRCP,HSP,HFP

Varža: 16 Ω

Dažnių diapazonas: 20Hz-20kHz

Jautrumas: 110dB

Iškraipymas:

Muzikos grojimo: iki 40 valandų

Kalbėjimo laikas: iki 45 valandų

Budėjimo laikas: iki 1625 valandas

Įkrovimo laikas: apie 2 val.

Darbinė temperatūra: nuo -10 iki 50°C

Pakuotė:

1*ausinės

1*usb kabelis

1*aux kabelis

1*Naudotojo Vadovas

Pastabos:

Porą Patarimas:

Kai sudaroma ryšio pora, jums reikia įsitikinti, ausines įvedėte veikti poravimo režimu, čia yra kaip įvesti poravimo režimas, Kai ausinės yra " off " (Jei ne, išjungti ausines pirmą kartą), paspauskite ir palaikykite Įjungimo Mygtuką, kol pamatysite mėlyna šviesa dega (o ne mirksi).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai