26" Suspension Fork MTB Fiksavimo Riebalų Dviratį Oro Dviračių Pakabos Šakės 135mm už 4.0" Padangų 120mm Kelionės Sniego Motociklo Šakės

26" Suspension Fork MTB Fiksavimo Riebalų Dviratį Oro Dviračių Pakabos Šakės 135mm už 4.0" Padangų 120mm Kelionės Sniego Motociklo Šakės

w149800

Nauja

Yra sandėlyje

€131.71
Vnt.

Žymos: riebalų fork, Desertinės šakutės, dviračių padangų remive, šakutės star riešutų, 29 fork, 26x4 padangos, mtb suspension fork, mtb dviračių šakės 29, dviratis bmx, šakutės sandarinimo priemonė.

Sniego Šakutės Produkto Aprašymas

Prekės ELYON

Modelis Riebalų dviratis air suspension fork Medžiaga Aliuminio lydinys+Magnio lydinio Priekinė Stebulė Tarpai 135mm Steerer tube Skersmuo 28.6 mm (1-1/8" Threadless) Steerer tube ilgis 220mm (Aliuminio lydinio) Tvartas Dydis 32mm Kelionės 100mm Ašies iki Lajos ilgis 495mm Tinka Rotoriaus Max dydis 160mm Svoris apie 1885g Apatinio vamzdelio Magnio lydinio

Paramos 4.0" Didžiausia padengti padangos

Savybės

1.LUTU Riebalų dviračių šakės siūlo Oro Pavasario pakabos sistema ir Aliuminio, magnio alloymaterial,tik 1890g.Tai daug lengvesnis, nei spyruoklės/Plienas/lydinys šakutė (2.45 kg~3,5 kg).

2.135 mm, Priekinė Stebulė Tarpai palaiko 4.0" padangos, Geros asortimentą, travel 100mm, Standartinės Post Mount diskiniai stabdžiai suderinama su 160/180MM.Tai aukštos kokybės, lengvas Sniegas/Paplūdimys/Kalnų dviračių šakės.

Detalius Vaizdus

Pakavimas Ir Pristatymas

Mes teikiame laivybos būdų, kaip toliau.Jei turite kokių nors kitų būdų, nedvejodami kreipkitės į mus.Mūsų Paslaugos

bendrovė information2

Mūsų įmonė yra Quanzhou city, Fujian provincijoje ir mes pagrindinių parduoda dviratį assasories apie ketverius metus.Mes turime all-in-one viešųjų pirkimų procesas, ir jūs galite rasti bet kurioje dviračių priedai, jūs norite čia.

Per metus, mes nuolat plėtoti dviračių priedų atnaujinti mūsų produktų dizainą.Mes taip pat išlaikyti visada kuriant mūsų produktų paklausa mūsų klientams.Suteikti klientams gerų pirkinių patirties visada buvo mūsų veiklos filosofija.Todėl mes visada griežtai kontroliuojamas mūsų produktų kokybė ir stengiamės suteikti savo klientams aukštos kokybės ir fantastinis paslauga.Mūsų produktai buvo eksportuojami į Europą, jav ir pietryčių Azijoje ir yra labai populiarus šiose vietose.

Mes taip pat turime grupė profesinės veiklos komandų, kurios dalyvavo šioje srityje jau daugiau kaip 5 metus.

Mes siekiame teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes ilgai bendradarbiauti su jumis!

Sertifikavimo

DUK

Q1. Ar jums išbandyti visus jūsų krovinius iki gimdymo?

A1:žinoma, Mes turime griežtą kokybės kontrolės sistemą ir patikrinti kiekvieną gaminį, atidžiai, siekiant užtikrinti, kad nėra jokios kokybės problemas.

Q2. Kas yra jūsų MOQ?

A2. Kiekis norite pirkti yra iki jums.

Q3. Kas yra jūsų pristatymo būdas?

A3. "Fedex", UPS,EMS arba paskirtų logistikos kompanija jums.

Q4. Kas yra jūsų draudimo?

A4. Tikrinimo atsargiai, prieš pristatymas, stiprus kartoninėje Dėžutėje Supakuoti, ženklinimas ant kiekvienos dėžutės, stebėjimo infos atnaujintas laiku.

Q5. Kaip apie jūsų pristatymo laiką?

A5: Paprastai, pristatymo laikas yra apie 7-45 dienų.Tai pagal savo užsakymo kiekio.

K6: Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius?

A6:1. Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai naudos ;2. Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas ir mes nuoširdžiai daryti verslą ir susidraugauti su jais, nesvarbu, kur jie yra kilę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai