2 Dėžės Wong Yick Medienos Užraktas Gydomieji Balzamas Aliejus 50ml Raumenų Skausmai Skausmo Asmens Priežiūros Gydomieji Balzamas Aliejus Skausmo

2 Dėžės Wong Yick Medienos Užraktas Gydomieji Balzamas Aliejus 50ml Raumenų Skausmai Skausmo Asmens Priežiūros Gydomieji Balzamas Aliejus Skausmo

w149729

Nauja

Yra sandėlyje

€60.79 €27.97
Vnt.

Žymos: diržas kobra, balzamas tailando, akinių laido guma, medicinos istrument, kinijos naftos skausmą, wong, emt medicinos, medienos dėžės saugojimo derliaus, balzamas raudona, užrakto aliejus.

Pakuotė specifikacija: NAUJAS Dėžutė, Sandariai 50ml už butelį, 2 buteliai per daug.

MEDIENOS UŽRAKTAS alyva (WOOD UŽRAKTAS Gydomieji Balzamas) yra gerai žinomas stiprus ir nedelsiant skausmo sumažinimo poveikį.Medienos Užraktas pateikė Kinijos Medicinos Laboratorijų ir Medienos Užraktas Medicina Company Limited " nuo 1968 m.

Ingredientai:

Kamparas, Metilo salicilatas, Mentolis, Terpentinas

Naudojimas ir Dozės:

Užpilkite 2-3 lašai WOODLOCK naftos paveiktoje zonoje.Taikyti spaudimą su nykščio ar delno srityje ir rub lėtai 15 minučių, tai skatins interpetration džiovintų esmė ir padidinti kraujo apytaką.Pakartokite, jei būtina.

Tai yra net geriau derinti su thermopenetration metodas.Taikyti MEDIENOS UŽRAKTAS aliejaus ant pažeistos srities švelnus masažas ir tada padengta karšto mygtukai ar rankšluosčiu ant viršaus 10 minučių.

Įspėjimas:

Tik išoriniam naudojimui.Nenaudokite ant žaizdos arba demaged odos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai