Didmeninė Nemokamas Pristatymas Dia. Raundas Organza Krepšiai 26cm,Drawable Vestuvių Dovanų Maišeliai & Maišeliai,100vnt/daug

Didmeninė Nemokamas Pristatymas Dia. Raundas Organza Krepšiai 26cm,Drawable Vestuvių Dovanų Maišeliai & Maišeliai,100vnt/daug

w149688

Nauja

Yra sandėlyje

€20.64 €19.40
Vnt.

Žymos: elektrinė viryklė 110w, kiškis minkštas žaislas 40 cm, malūnėlis piktžolių barato, dvigubas lankstus flash, atvejais eglės "huawei" y6, "gucci" parfumuotas pavydas, dviguba junge ausies patarimas, lady ilgos kojinės golf, atvejais, šakių vestuvių.

Dydis: Apvalus dia.26cm

Priemonė Konversijos: 1mm=0.0393 colių 1 colis=25.4 mm

Medžiaga: aukštos kokybės organza medžiaga

Pakuotė: 95-100vnt

Prekės Useage

Tinka Papuošalai, Auskarai Saldainiai Dovana Vestuvių Pakuotės Ekranas

Kai naudojate kaip ilgai, kaip jūs galite švelniai patraukite juostelės, gražus ir lengvai padorumo, dėl įvairiausių dovanų, papuošalų, jade, žiedai, karoliai, auskarai, džiovintos gėlės, kosmetika, bambuko medžio anglių ir kitų dovanų pakavimas.Taip pat gali būti perdirbamos, jis gali būti vadinamas ekologiškus produktus!Siūlai maišų, priklausančių rankų darbo pakavimas, siūlai, sąsajos ir kiti klausimai, yra neišvengiama.Dydis klaida yra apie 1CM yra normalus.

Jokių problemų,prašome laisvai susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą komentarą.mes padėsime jums ją išspręsti,ačiū!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai