Didelės Talpos Izoliacija Krepšys, Skirtas Mamoms Ir Kūdikiams Patogi Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Butelį Šalto Laikymo Krepšys Vaikų Iškylą

Didelės Talpos Izoliacija Krepšys, Skirtas Mamoms Ir Kūdikiams Patogi Dvigubo Sluoksnio Kūdikių Butelį Šalto Laikymo Krepšys Vaikų Iškylą

w149632

Nauja

Yra sandėlyje

€19.68 €11.42
Vnt.

Žymos: "zara" vystyklų krepšys, kuprinė maišelis vystyklų, didelis mamos krepšys, lady mama maišo, mama maišo, ika vystyklų krepšys, mama maišo, baby kuprinė spurgos, landuo sauskelnių maišas, tous vystyklų krepšys.

Savybės:

Aukštos kokybės medžiaga

Į izoliuotus radiatorius kuprinė yra pagaminta iš oksfordo audinys ,bekvapis,atsparus įbrėžimams , ne pilling, ne išnyks, ekologiškos ir ilgaamžės .

Atsparus vandeniui

Šis pietūs maišą funkcijų didelio tankio vandens repelentas oksfordo audinys , atsparus vandeniui ir anti-dulkių ,gali vengti patekimo vandens į maišą ir lietingą dieną ,apsaugoti bei maisto ar kitų daiktų kuprinė.

Trijų būdų, kaip atlikti

Tai izoliuotus radiatorius kuprinė yra įrengtos, su diržu ,ir viršuje yra rankena .Ji gali būti pakeista į tokią pat rankinę, kuprinė arba krepšys .

Visą atidaryti dizaino

Visą atidaryti dizaino patogu laikyti daiktus.Turinys yra aiškus iš pirmo žvilgsnio, todėl jums nereikės nerimauti apie ne rasti tai, ko norite.

Didesnės talpos

Dviguba struktūra, dizainas, galima išvengti tainting skonis su kitais maisto kuprinė .Viršutinis sluoksnis gali įdėti krūties siurbliai, pietūs dėžės ir apatinis sluoksnis galite įdėti šalta mėlyna, žalia ledo pieno butelių ir kt.

Plačiai taikyti

Aukštos kokybės izoliacija pietūs lauke kamera išlaiko maistą šviežią ir šiltas.Kelionių kuprinė aušintuvas maišelis tinka į mokyklą, biuro, iškylų, paplūdimys, kelionės, lauko ir vidaus.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Kūdikių Buteliukas Šalčio Maišelis

Medžiaga: Oksfordo audinys

Pamušalas: EPE + aplinkos apsauga aliuminio folija

Spalva: juoda+rožinė

Kiekis: 1pc

Prekės dydis: 21.5*16*25cm/8.45*6.25*9.83 colių(L*W*H)

Svoris: 440g/15.52 oz

Pakuotės:

1*Kūdikių Buteliukas Šalčio Maišelis

Pakavimo sąrašas

1*Kūdikių Buteliukas Šalčio Maišelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai