Bus&Įkarštis Siurbliai 2020 M. Moteris Rudens Batai Aikštėje Aukšti Kulniukai Seksualus Strappy Retro natūralios Odos Plus Size Moters Aukštis Kulno Batų

Bus&Įkarštis Siurbliai 2020 M. Moteris Rudens Batai Aikštėje Aukšti Kulniukai Seksualus Strappy Retro natūralios Odos Plus Size Moters Aukštis Kulno Batų

w149564

Nauja

Yra sandėlyje

€124.12 €68.27
Vnt.

Žymos: batų kulniukų aukštis, 2020 batų moterys, rudi batai žmonos, 2020 krepšys moterims, pearl kulniukai kulno, batų moterys, kulno batų moterys, seksualus batai batus, leathet bateliai moterims, mori mergina, moteris batai.

Sekite mus gauti išskirtinę nuolaidą!

VIRŠUTINĖ: Karvės Oda PAMUŠALAS: Karvės Oda VIDPADIS: Karvės Oda PADAS: Karvė Raumenų + Gumos Mišinys KULNAS: 6cm

Skelbimas: 1. Mūsų dydis yra KN dydžio.Prašome sekti dydžio diagramos ir jūsų pėdos ilgis pasirinkite dydį. 2. Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis klaidos bus 1-3mm, nes rankų darbo.Jei jūsų kojų yra siauras ir plonas, prašome pasirinkti mažesnio dydžio nei įprasta dydžio; jei jūsų kojų yra riebalų ir platus, prašome pasirinkti didesnio dydžio nei įprasta. 3. Mūsų dydis yra standartinio dydžio, prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.Jei turite bet kokio dydžio problemos, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

Aukštos kokybės alyva-raugintos, viršutinė, blizga ir yra unikalus sprogo linijos.Viršutinės konstrukcijos naudoja austi dizaino, ji reikalauja aukštos rankų darbas.nes skyles turi būti simetriška, ir odos juostelėmis, reikia dėvėti lėtai, todėl tai yra labai didelis reikalavimas, rankų darbo.Lankas daro batus, elegantiškas ir žaismingas.

Vidpadžio yra Bangladešo vandens-finišo karvės odos, patogūs ir priežiūra, pėdų, prakaitas sugeriančios ir orui.Karvės odos vidpadis yra labai kvėpuojantis ir prakaitą sugeriančios, daug geriau nei pigskin oda ir avikailis odos.Bet ji paliks pėdsakų po to, kai buvo užteršti prakaito ir negali būti pašalintas.Kuo ilgiau jūs nešioti, spalvą vidpadis taps vis daugiau ir daugiau gamtos, ir komfortas taps didesnis ir didesnis.Ypač gera prakaituotas kojas.

Atkreipkite dėmesį, kad yra skaidrią apsauginę plėvelę ant pado, prašome nuplėšti prieš einant, kitaip jis bus šiek tiek slidus.Be to, spalva vienintelis yra tik purškiamas sluoksnis dažų, nėra teisinga spalva vienintelis.Kai apsauginę plėvelę yra pašalintas, purškiami dažai gali būti nuplėštas kartu.Tai yra normalu ir neturi įtakos naudoti ir tekstūros avalynė.Ačiū už supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai