Nerūdijančio Plieno Košė Vadovas Paspauskite (Vaisiai, Daržovės Ir T. T Su 3 Keičiamais Poveržlės, Vaisių Sulčiaspaudė, Citrinų Sulčiaspaudė, Vedžitas

Nerūdijančio Plieno Košė Vadovas Paspauskite (Vaisiai, Daržovės Ir T. T Su 3 Keičiamais Poveržlės, Vaisių Sulčiaspaudė, Citrinų Sulčiaspaudė, Vedžitas

w149543

Nauja

Yra sandėlyje

€17.05 €12.95
Vnt.

Žymos: sulčiaspaudė citrina, citrinų visos, kūdikių maisto malūnėlis, su baterijomis, blender, Citrusinių Vaisių Sulčiaspaudė, vaisių košė mašina, maišytuvo kolbą, cappucino maker, byla dėl garbės 10 lite japonų, rankinė sulčiaspaudė.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: bulvių purvo paspauskite (3 keičiamais negatyvų)

Medžiagos: maistinė 430 nerūdijančio plieno

Gabaritai: ilgis-27.3* plotis 10.3* aukštis 10.5 cm

Grynasis svoris: 570g (box)

Kaip naudoti: Virtos bulvės, violetinė bulvių tyrę, citrinų ir vaisių sultys

Įpakavimas: spalva langelį Savybės:

1. Lengva naudoti: Mūsų mašina gali padėti jums greitai padaryti sklandžiai ir purus skanus bulvių ryžių savo virtuvės, be daugiau energijos, sutrinkite bulves.Reguliuoti baudos tekstūros bulvių košė pagal jūsų šeimos pageidavimus, ir tegul jūsų šeimos meilės savo bulvių koše.

2. Rankena ilga ir patvari.Svirtis dizainas gali išsaugoti savo jėgas, be varginančių savo rankas.Bulvių švīts taip pat turi 3 keičiamieji tarpikliai įvairių maisto produktų.Indaplovės plovimo prieinama, lengva naudoti ir valyti

3. Multi-funkcija: Šis įrankis yra stebuklinga vaisių gėrimas, mašina, kuri gali sumaišyti ryžių, saldžiųjų bulvių, moliūgų, bananų, pomidorų, morkų ir kt.Gali būti naudojamas kaip vaisių sulčiaspaudė į ekstraktas, citrinų, apelsinų, daržovių sulčių arba padaryti kūdikių maistą.Taip pat galite naudoti jį kaip į tešlos lapą arba malūnėlis.Su šia mašina, jums nereikia būti profesinės virėja, ir kitos mašinos, kad jūsų patiekalai daugiau skanus.

4 produkto medžiaga: bulvių švīts, pagaminti iš nerūdijančio plieno medžiagos, tvirtas ir patvarus, antikorozinės, nėra lengva sutraiškyti deformacijos.Tai yra taip pat būtina, česnakai paspauskite ir citrinų sulčiaspaudė virtuvėje.

5. Slėgio bakas yra įmontuotas didelės talpos, 420ml ir didelio skersmens 9.3 cm, kuris gali turėti daugiau maisto medžiagų, vienu metu.

6. Taurės kūno ir apačioje grynasis priimti nuimamas dizaino, lengvai valomas.

7. Iš viso 3 keičiamais apačioje tinklo projektavimas, du gabaliukai yra atitinkamai 2,5 mm, 12mm skersmens vielos tinklo, gali būti, išspaustos, atsižvelgiant į skirtingus poreikius, įvairaus storio bulvių pureed.Platus žmogaus mechanika lanko rankena, patogu laikyti, lengva valdyti.Gali būti paspaustas, atsižvelgiant į skirtingus poreikius, skirtingų storių, bulvių tyrės, akių pasiskirstymas yra vienodas, švelniai paspauskite rankenėlę, konkurso bulvių tyrės nuo skylė out.

Kas Įtraukta: bulvių purvo paspauskite *1

Pastaba: 1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti nukrypimas nuo 1-3mm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai