1080P HD Kamera, Wifi Tinklo Priežiūros Naktis Kamera, Patalpų, Namų P2P VAIZDO Kamera, Wifi Funkcija, Onvif Kamera Su Dviejų krypčių Garsas

1080P HD Kamera, Wifi Tinklo Priežiūros Naktis Kamera, Patalpų, Namų P2P VAIZDO Kamera, Wifi Funkcija, Onvif Kamera Su Dviejų krypčių Garsas

w149435

Nauja

Yra sandėlyje

€22.63 €18.10
Vnt.

Žymos: wireless cctv, sricam ip kamera, wifi ir patalpų, kamera ip wanscam, accu lumix fotoaparatas, kamera onvif, baofeng laisvų rankų įranga, kamera lauko wifi, kamera surveil, ip kameros externa patalpų, kamera camhi.

Kištuko tipas

Pasirinkti srovės adapteris tinka jūsų šalyje. 1080P Didesnės Raiškos Du milijonus aukštos raiškos taškų, aišku, ir aukštos kokybės nuotraukas , kad picutre daugiau realus Vaizdas, bet kuriuo metu ir bet kur Priežiūra kūdikių ir pagyvenusių žmonių / šeimų / augintiniai, bet kuriuo metu ir bet kur, kai tik norite žr.

Dvipusio Ryšio integruotas mikrofonas ir garsiakalbis,balso du-taip, domofonas, realus nuotolinio pokalbį, Sveikinimai su šeima bet kuriuo metu

Platus stebėjimo kampas Horizontaliai pasukti 355 laipsnių, vertikalus pasukti 90 laipsnių kampu, gali nuotoliniu būdu kontroliuoti, stebėti ekraną, braukite aukštyn ir žemyn,į kairę arba į dešinę

Multi-platform Parama "Iphone" / "Android" / IPad / Kompiuterio nuotolinio valdymo Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo funkcija Šešis infraraudonųjų spindulių naktinio matymo lemputes gali aiškiai matyti naktį, vagį niekur pabėgti

Judesio aptikimo Signalizacijos Įjungti judesio aptikimo ir garso aptikimo, kai ji aptinka judesio ar garso, tai skatins pranešimą iš karto į app.Įdėkite kortelę į įrašų saugojimo Vietos, Built-in kortelės lizdą.Parama TF kortelę funkcija, Max 128G TF kortelę, automatiškai aprėptį, kai įrašai full.T F kortelę reikia įsigyti atskirai.

Lengva įdiegti Montavimas yra labai paprastas, Naudoti sraigtiniai nustatyti, kur norite įdiegti, patenkinti skirtingus aplinkos poreikius

Gaminio Dydis

Produkto Išsamiai

Techniniai duomenys:

Efektyvių taškų 1080P

Mikroschemas GC1034

Humanoidų aptikimo funkcija Taip

Objektyvas 3.6 mm

Jautrumas 0.01 Lux/F1.2

Dieną IKPA naktinis režimas

Garso Kodas AAC/G. 711,paremti du-taip balso

Vaizdo Kodą, H. 264

Frame Rate 32 Kbps~2Mbps

Rezoliucija 1920*1080

Saugojimo Vietos Storage1 TF(Micro SD)saugojimo sąsaja,iki 128G/Cloud storage

WIFI standartą IEEE802.11b/g/n

Pažangi signalizacijos Judesio aptikimas/garso nustatymo

Susitarimas dėl paramos TCP/IP, UDP, P2P, DNS, DHCP, RTSP

Sąsajos protokolas ONVIF

Maitinimas DC5V

Dažnai užduodami klausimai 1、negaliu pridėti prietaiso?

A、Prašome įsitikinkite, kad kamera buvo iš naujo.Paspauskite Reset mygtuką, kol išgirsite patvirtinimo garsą

B、palaiko Tik 2.4 GHZ, Wi-Fi, jei jūsų "Wi-Fi" maršrutizatorių yra 5 GHZ, prašome įjunkite 2.4/5 GHZ dual režimu.

C, Prašau įjunkite GPS paslaugą, prieš pridėdami prietaisą "Android" mobilųjį telefoną .Po to, kai įdiegimas bus baigtas, jūsų bus paprašyta, įjunkite GPS paslaugą, jei naudojate programą pirmą kartą, jei pasirinksite ne, įjunkite GPS paslaugą, pašalinkite ir iš naujo įdiekite programą dar kartą

D, Prašome patvirtinkite, kad fotoaparato nebuvau galią kitų sąskaita.

Yra keturi balso pranešimus pažangos

(1)"kamerą Prašome konfigūruoti nuskaitymo kodą arba AP hot spot"

(2)Pasirinkite "Wi-Fi" ir prisijunkite su savo slaptažodžiu, po aparatas triukšmo, pavyzdžiui, "beep" išgirsite tai "Prašome palaukti" Wi-Fi "prisijungimas".

(3)"Prašome palaukti, kol interneto prijungimas" po gauti Interneto ip adresu.

(4)"Interneto prijungtas sveiki naudoti cloud camera"

A、Jei jūs negalite eiti į antrą etapą, patikrinkite, ar "Wi-Fi" kanalų nėra paslėpta, ir "Wi-Fi" maršrutizatorių negali būti taip toli nuo fotoaparato.Jei šis būdas neveikia, prašome nuskaityti QR kodą, pridėti kamerą.

B, Jei jūs negalite eiti į trečią žingsnį, prašome sumažinti Wi-Fi vartotojams, ir ištrinti specialių simbolių jūsų " Wi-Fi slaptažodį.

C, Jei jūs negalite eiti į ketvirtą žingsnį, bandykite dar kartą, jei jis vis dar neveikia, prašome kreiptis į pardavėją.

2、Kodėl ji turi intervalas, o vaizdo įrašymas į TF kortelė

Vaizdo dydis failas yra ribotas.Kai vaizdo dydis arti kritinės vertės, vaizdo failas bus sukurtas ir kitą vaizdo ir toliau bus registruojami, yra intervalas, bet toks trumpas.

3、 TF kortelė negali būti nustatytas?

Prašome patikrinti, TF kortelę, jeigu ji atitinka kokybės reikalavimus, kai "Wi-Fi" signalo nėra gera, ji taip pat negali būti nustatytas.

4、vaizdo įrašymo tvarkaraštis yra tuščias po cloud paslaugų terminas.

Video negali būti išklausomi po cloud paslaugų terminas pasibaigęs, jei nėra TF kortelė, fotoaparatas, vaizdo, negali būti registruojami.

Jei TF kortelę visada yra darbo, bet ir vaizdo failus, dingo, prašome patikrinti Patikrinti, TF kortelę narėje, jei jis yra normalus Programėlių, bet nėra vaizdo įrašas buvo užfiksuotas, prašome formatas, TF kortelę.Jei jis vis dar neveikia, prašome gauti naują TF kortelę ir pabandykite dar kartą.

5、Kodėl aš negaliu gauti pranešimus apie mano telefono?

Įsitikinkite, kad App gauti pranešimą stumia teisių

Kitaip, kai jūs žiūrite realaus laiko vaizdo App, nėra įspėjimo pranešimų, nes tai ir nebūtina siųsti pranešimus, kai jūs žiūrite vaizdo įrašą internete.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai