Aukštos Kokybės Balti Bateliai masyviu Sportbačiai Moterims, Batai, platforminiai Batai Vulcanize Bateliai Moterims Sportbačiai Mados Dizainerio Batus

Aukštos Kokybės Balti Bateliai masyviu Sportbačiai Moterims, Batai, platforminiai Batai Vulcanize Bateliai Moterims Sportbačiai Mados Dizainerio Batus

w14939

Nauja

Yra sandėlyje

€83.59
Vnt.

Žymos: hoodi off white, storag krepšelio, ins mados batai, batų moterys, balenciaga vyras, schoenen kindere, sneaker moterims, aukštos platformos, atspėti, moteris, batų.

Mieli mano draugas:

1.Sveiki atvykę į mano parduotuvę!Dėkojame, kad pasirinkote mus tarp daugybės daiktų, ir, tikimės, suteiks jums malonią patirtį! 2.Mūsų batai yra pagaminti su natūralios Odos,kopija 1:1, aukštos kokybės! 3.Produktų nuotraukos yra tik informacinio, tikrasis produktas yra LOGOTIPAS.Jei turite kokių nors klausimų arba reikia daugiau realių nuotraukų ir kitų stilių, prašome susisiekti su mumis. 4.Dėl šaudymo į šviesą,mašina ir kitus veiksnius,gali šiek tiek spalvų skirtumas fotografavimo nuotrauką,prašau, atleisk. 5.Paramos, pritaikymas, kaip ilgai, kaip jūs duok man nuotraukas. 6.Jei jums kyla problemų, o apsipirkimas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo arba naudoti WHATSAPP susisiekite su manimi.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti visas problemas!

WHATSAPP: +86 15119411196

↓↓↓

Rasite patarimų prieš pasirenkant batų dydį:

1.Prašome, pasirinkite dydį pagal pėdos ilgis 2.Pastaba!Kad į pėdos ilgio nėra, ilgis vidpadžio! Kaip parodyta žemiau,ilgis vidpadžio paprastai yra 0~1,5 CM(cm) ilgiau nei ilgio, pėdos. 3.Vieneto snukio ilgis CM(cm). 4.Tik kaip paveikslėlį žemiau,pėdos ilgis yra ilgis nuo kulno į ilgiausiai priekinių kojų.Jūs galite stovėti ant popieriaus arba liesos savo kulnas nuo sienos, į priemonė. 5.Ilgis kairės ir dešinės kojos bus šiek tiek kitoks,prašome įvertinti ilgiau vienas. 6.Jei jūsų pėdos storio ir pločio,mes siūlome jums pasirinkti vieną dydis didesnis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai