10-20mm 100vnt/daug Silikono Prarasti Karoliukai, Saugus Teether Round Baby Kramtyti Karoliukai 15mm "PASIDARYK pats" Chewable Spalvinga Kramtyti Kūdikių

10-20mm 100vnt/daug Silikono Prarasti Karoliukai, Saugus Teether Round Baby Kramtyti Karoliukai 15mm "PASIDARYK pats" Chewable Spalvinga Kramtyti Kūdikių

w149305

Nauja

Yra sandėlyje

€6.94 €5.56
Vnt.

Žymos: 10mm silikono granulių kramtyti, dramblys silikono kramtyti karoliukai, sidabro silicio kramtyti karoliukai, lęšių silikono kramtyti karoliukai, 15mm 50pcs silikono teether karoliukai, 9mm silikono kramtyti karoliukai, didelis silikono kramtyti karoliukai, levandų silikono kramtyti karoliukai, 5 vnt. daug silikono kramtyti karoliukai, aišku, silikono kramtyti karoliukai.

Produkto išsamiai

-Silikono prarasti karoliukai - kiekis: 100 vnt dydis: 10mm/12mm/15 mm/20mm spalvos: 9 spalvos-Jūs galite palikti spalva jums reikia komentuoti, kai jums pateikti užsakymo. -Stimuliuoja jutimo,regėjimo ir motoriniam vystymuisi. -Silikono granulių greitų kramtyti paramos ir dantenų masažas. -100% BPA-free,FDA patvirtintas maisto kokybės silikono granulėmis.Nėra ftalatų,cadimum,švino,PVC ar metalų. -Lengvai plaunamas.Rekomenduojame dezinfekavimo žindukas servetėlės.Išplaukite prieš naudojimą!Niekada nepalikite produktą su neprižiūrimų vaikų!

Paveikslėlio rodyti:

Daugiau Informacijos

*Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Pakavimas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai