6L Ultra Plonas Vonios kambarys Šiukšlių Dėžės Su Wc Turėtojas Audinių Bakalėjos Krepšys Saugojimo Organizacija, Šiukšlių Skardines Sutaupyti Vietos Kibirą Rinkiniai

6L Ultra Plonas Vonios kambarys Šiukšlių Dėžės Su Wc Turėtojas Audinių Bakalėjos Krepšys Saugojimo Organizacija, Šiukšlių Skardines Sutaupyti Vietos Kibirą Rinkiniai

w148749

Nauja

Yra sandėlyje

€9.60 €6.81
Vnt.

Žymos: įkrovimo saugojimo krepšys, plonas saugojimo krepšiai, sulankstomos palapinės saugojimo krepšys, saugojimo krepšys cuna, plaukų saugojimo krepšys, manhui saugojimo krepšys, mėnulis saugojimo krepšys, jaukus saugojimo krepšys, didelis satino saugojimo krepšys, Baterijos Laikymo Maišelis.

Aprašymas

Tai yra daugiafunkcinis šiukšlių dėžę vonios kambarys, pakuotę įeina tualeto šepetys.

Produktų Ekranas

Ji turi storge už tualetinis šepetys, tualetinis popierius, bakalėjos maišai.Iš kadangi, jis yra puikus, šiukšliadėžės su rankena.Ji yra lengva pakeisti bakalėjos maišai.

Ultra Plonas Dizainas

Tai padės jums sutaupyti vietos vonios.Tai tik 11cm pločio.Modernaus dizaino, bus pakeisti jūsų vonios kambarys atrodo.

1. Ultra Plonas Dizainas.

2. Patogūs Rankena

3. Tualeto Šepetys Turėtojas

Pastaba

Kai jūs galėsite įdėti tualeto šepetys į šiukšlių dėžę, nereikia jaudintis dėl vandens.Mes projektuojame mygtuką plokštė teka vanduo.Ji yra lengva valyti.

4. Išėjimas Tualetinio Popieriaus ar Bakalėjininkas Maišeliai.

5. Plataus Atidarymo

Apie Dydis

Dydis kaip nuotraukoje parodyti žemiau.

Apie Bakalėjos Maišai

Dydis krepšys yra 45x52cm.Tai yra aukštos kokybės ir nebus nuotėkio vandens.Tai eco-draugiška, ir mes rekomenduojame jums pirkti kai kurie iš jų.Šioje nuorodoje, kaina yra 150 vienetų, maišeliai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai