Dažymo Ląstelių Stiklo Dažymo Bakas Stačiakampio Dažymo Bakas Iki 9 Fotoskaidrių (Vid. 76*26 mm) Storio Sienos Su Dangčiu

Dažymo Ląstelių Stiklo Dažymo Bakas Stačiakampio Dažymo Bakas Iki 9 Fotoskaidrių (Vid. 76*26 mm) Storio Sienos Su Dangčiu

w148459

Nauja

Yra sandėlyje

€6.67
Vnt.

Žymos: kosmetikos, kvepalų, difuzorius eterinis aliejus rinkinys, difuzinė alyva, aromaterapija stiklo, aromato difuzorius naftos rinkinys, laikou aliejus, arbatos medis, ketvirtadienis plantacija, persikų muilas, citrinų kvapo, aromato eterinis aliejus rinkinys.

Medžiaga: Neutralus borosilikatinio stiklo, su storomis sienomis, su dangčiu

Forma: Stačiakampis, Vertikalus

Išorinis matmuo: 66 * 61 * 100 mm

Vidinis matmuo: 53 * 50 * 86mm

Thickess: 6 mm

Grynasis svoris: Apytiksl. 337 g

Tinka iki 9 fotoskaidrių (vid. 76x26 mm)

Sandėliavimo miscroscope skaidrių dydis: 25.4 mm*76.2 mm

Savybės:

Padaryta neutralus borosilikatinio stiklo, storų sienų su dangčiu, matinio nagų, kenksmingų dujų nėra lengva volatilize, naudingas darbinėje aplinkoje.

Naudojimas:

Naudojamas medicinos ir sveikatos priežiūros, medicinos mokyklose, epidemijos prevencijos stotys, kolegijų ir universitetų ir mokslinių tyrimų įstaigų, kai mokosi bakterijos ir ląstelės, todėl skiltelės bakterijų egzempliorių padengtas skreplių, erekcijos skysčio, išskyros, storas sulčių arba gyvūnų ir augalų egzempliorius, Kai dažymo skaidres, jis yra naudojamas kaip dažymo priemonė saugoti dažančių skysčių ir mirkymas skaidrės ar coverslips.

Yra kiti reikalavimai dėl pardavimo, jei jums reikia pelase spustelėkite pirkti.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai