12T seminaras paspauskite hidrauliniai paspauskite su manometru ir koja siurblys 12 tonų

12T seminaras paspauskite hidrauliniai paspauskite su manometru ir koja siurblys 12 tonų

w148150

Nauja

Yra sandėlyje

€244.87 €225.28
Vnt.

Žymos: reaktyvinis variklis, hidraulinis presas siurblys, skaitmeninis hidrauliniai indikatorius, oro hidraulinis siurblys, žurnalas splitter, hydraul siurblys, hidraulinis presas tona, įrankis seminaras, epf jet, paspauskite t.

Hidraulinis presas 12 Tonų techninio aptarnavimo H Rėmas Su Plieno Plokštės

Skelbimas:

1. ES šalyse, mes pristatymo elementus iš užsienio sandėlių.D grindų iki durų paslauga

Pristatymas greitas 、 patogus ir efektyvus .Mes esame mokestis už užsakymą!

2.Klientų iš Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Ukrainos, Kirgizijos , mes galime laivas iš Kinijos tiesiogiai.Nuo durų iki durų kainos yra pigus, prašome susisiekti su manimi.

3. Apie kitas šalis, mes, bendradarbiavo laivybos agentas krovinių nuolaidas .

4. Daugiau nei trys mašinos, prašome susisiekti su tiekėjo gauti daugiau taikomos nuolaidos!

Funkcijos ir informacija

【TALPA 12 T】 - Lova: plotis: 510 mm (20 ").Talpa: 12 T. Eiga: 146 mm (5.8`).Tai yra labai naudinga ir naudinga kaip spausdinti parduotuvė.Pakankamai stiprus, kad būtų patenkinti jūsų prašymą.

【PATIKIMA KOKYBĖ】 - Dažymo procesą, siekiant apsaugoti plieno ir padaryti tai, antikorozinės, užtikrinant ilgą gyvenimą, sutirštės, tvirti ir ilgaamžiai skiltyje.

【LENGVA NAUDOTI】 - komplekte koja siurblys leidžia operacijos, paprastas ir lengvas.Su didele koncentracija sandarinimo žiedas, kuris gali veiksmingai užkirsti kelią naftos nuotėkio.

【TRIJŲ FAZIŲ DIZAINO】 - Trijų fazių dizainas, kuris gali būti reguliuojamas aukštyn ir žemyn, darbo vietos gali būti nustatomas taip, kaip reikia, kad produktas labiau user-friendly.

【Plačiai naudojami】 - Ir asy spausdinti, naudoti ir didelės, ir mažos parduotuvės, ir daug įvairių rūšių metalo apdirbimo darbus, įskaitant lankstymas, štampavimas, ir daugiau.

Pagrindinės Savybės

Didelės Talpos, 12 T

Lovos plotis: 510mm (20 ").Talpa: 12 T. Eiga: 146 mm (5.8`).Darbo sritis: 0-915 mm (0-36 ")

Gerai Pastatytas

Dažymo procesą, siekiant apsaugoti plieno ir padaryti jį nuo korozijos, užtikrinant ilgą gyvenimą, sutirštės skiltyje, tvirtos ir ilgaamžės.

Reguliuojamas Darbo Stalo

Tinka įvairių darbo aplinkoje, aukštis lentelė gali būti tikslinama paramos svertų abiejų pusių.Taigi, lankstumas gali būti garantuotas.

Patogu Koja Siurblys

Koja siurblys yra paprastas ir efektyvus naudoti.Su didele koncentracija sandarinimo žiedas, kuris gali veiksmingai užkirsti kelią naftos nuotėkio.

Tikslus slėgio daviklis

Įrengta tiksliai slėgio matuoklis, kuris padeda jums pamatyti, apkrovos aiškiai, slėgis gali siekti iki 10 tonų.Išorinė pusė skaičius rodo metriniais vienetais.vidinėje pusėje, reiškia, MUMS vienetų.

Platus Taikymas

Ji yra paprasta naudoti spausdinimas ir didelės, ir mažos parduotuvės, ir daug įvairių rūšių metalo apdirbimo darbus, įskaitant, lankstymo, štampavimo, garažas ar profesinės parduotuvė ir dar daugiau.

12 Tonų Hidrauliniai Paspauskite Parduotuvė

Sukurta jūsų garaže ar profesinės parduotuvė.Tai puiki priemonė namų mechanikas ar smulkaus remonto parduotuvę, kuri leidžia jums lengvai sulenkti arba ištiesinti metalo, atlaisvinkite konfiskavo dalys, pakeisti guoliai ir daugiau.Šį pranešimą talpa 12 tonų ir gali būti naudojamas su rankiniu rankiniu siurbliu.

Didelė talpa 12T

Gerai pastatytas

Naudinga koja siurblys

Reguliuojamas darbo stalo

Techninės specifikacijos:

Talpa: 12 tonos / 12000 kg (26455 lb)

Darbo sritis: 0-915 mm (0-36 ")

Eiga: 146mm (5.75`)

Slėgio indikatorius: taip

Rėmo medžiaga: Q235

Guolių medžiagos: Q235 juoda

Raudona

Modelis: stendo stovo

Lovos plotis: 510mm (20 ")

Pakuotės Turinys:

1 x Hidrauliniai parduotuvė paspauskite su koja siurblys ir slėgio matuoklis

Kodėl verta rinktis mus?

1.Įmonės Informacija

Sveiki atvykę !

VEVOR Mašinos, Įranga Co., LTD.daugiausia vykdančioms tarpvalstybinę veiklą 10 metų.Šiuo metu

bendrovė eksploatuoja daugiau kaip 10000 rūšių produktus su daugiau nei 200 darbuotojų.Mes pasiryžę siūlo jums neprilygstamą pasirinkimą produktų, mažiausios kainos ir geriausios kokybės.

Svarbiau yra tai, kad mes savo ten daugiau sandėlių visame pasaulyje, kuris įsikūręs 4 žemynuose.Yra logistikos sandėlių Los Andžele, Vokietija, Sidnėjus.

Mūsų gamykloje suranda į 215417,Taicang, Jiangsu, Kinija.Ir mūsų pardavimų filialas įmonės suranda Šanchajaus.Kviečiame apsilankyti mūsų įmonė.

2.Kokybės Sertifikavimo

Visi produktas yra pass ISO9001. Ir dauguma produktų turi CE sertifikatą.

3.Pristatymas

Dauguma mūsų produktą gali būti siunčiami within1 - 2 dienas po to, kai baigsite mokėjimo.Ir Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Additonally, mes kartu su " Fedex, DHL, DPD tarptautinių siuntinių jums pasiūlyti siuntos greitai ir žemiausią kainą.

Mes turime keturias filialas įmonių Jav, Vokietija, Australija, Kinija.Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Ir mes turime 10 oversea sandėlyje pasaulio siuntą.

Jei esate Amerikos pirkėjas, galime siųsti mašina iš Amerikos sandėlyje Los Andžele

Jokių sienų vargo, Jokių tarpininkavimo mokestis, mokestis už JAV pirkėjui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai