Vokietija Medvilnės Originalus Heidi Bazin Riche Simiar Getsner Audinio Gvinėja Brokatas Feitex Tissu Žakardo Shadda 2020 Nouveau

Vokietija Medvilnės Originalus Heidi Bazin Riche Simiar Getsner Audinio Gvinėja Brokatas Feitex Tissu Žakardo Shadda 2020 Nouveau

w147981

Nauja

Yra sandėlyje

€104.23 €55.24
Vnt.

Žymos: belgija marškinėliai, suknelė audiniai, getzner shadda, barkcloth, vėliavos vokietija, heidi bazin vokietija, specialių žakardo audinys, brokatas medžiaga damaske žakardo, elastingas audinys, medžiaga, žakardo audinys.

Vokietija Medvilnės Originalus Heidi Bazin Riche Getzners Kokybės Audinio Gvinėja Brokatas Feitex Tissu Žakardo Shadda 2020 Nouveau

Prekės Pavadinimas : Feitex Royal Diamond Prekės Numeris : FYCD97L0307-C Audinio Medžiaga : Afrikos Medvilnės Brokatas Kokybė : 100% šukuotos medvilnės,Aukštos kokybės, Shine Kvepalai ir naftos apdailos.Plotis-138cm/140cm Pakuotė : 5/10yards/maišelis Spalva : (Kitų spalvų,prašome susisiekti su mumis arba palikite žinutę), Dizainas : Naujas,Mados,Populiarus heidi bazin Riche Getzner.Pristatymo atsitiktinai.Naudojimas : Afrikos Tradicinių Drabužių, Klasikinis Kasdien Brokatas Drabužiai, Mada, Drabužiai, Šventės, Vestuves ,Vakarėlį.Pristatymas : Paprastai Ji trunka 5-9 darbo dienas iki pristatymo.

Pastaba:Mūsų nemokamas pristatymas produktus neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Visos prekės su sąlyga, nuotraukomis profesionalus fotografas, atidžiai fix sistema ir spalvos, kaip toli, kaip įmanoma, ir faktinis prekių padarinių, fizinės.Nes lempos šviesai, ekranas, spalvos nuokrypis, asmens suprasti įvairių spalvų,objektas gali egzistuoti tam tikra spalva nuotraukoje, su šia problema nepriklauso prekių kokybės problema, galutinis spalvos su faktinių prekių naudai.Prašome suprasti.

1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. 2. Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su jumis, norėdami išspręsti bet kokią problemą.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai