5D Pilnas Ekranas Diamond Tapyba,Animacinių filmų Personažus,Diamond Siuvinėjimo Animacinių filmų,Išsiuvinėti Su Cirkonio,Sienų Tapyba

5D Pilnas Ekranas Diamond Tapyba,Animacinių filmų Personažus,Diamond Siuvinėjimo Animacinių filmų,Išsiuvinėti Su Cirkonio,Sienų Tapyba

w147667

Nauja

Yra sandėlyje

€16.70 €0.17
Vnt.

Žymos: anine diamond tapyba, nuotraukos diamond "disney" personažai, av diamond paveikslai, 5d diamon tapyba, daimont tapybos šalį, cuadros abstractos, stebuklas dimand tapyba, stebėti vnt, diamont tapybos animacinių filmų, diamond tapybos fullcang.

Mes iš gamyklos diamond tapyba su 10 metų patirtį.Sveiki atvykę į dropshipping ir didmeninės,ne tik mažmeninės prekybos.Kaip fabriko mes galime suteikti geresnius produktus ,geresnes paslaugas ir mažesnė kaina.

Sveiki,

Prekės Aprašymas

Žanras : Kvadratiniu/Apvalus Deimantas Tapyba

Medžiaga : Square/Apvalus Dervos Diamond

Naudojimas : pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų

Spalvų Kiekis : 10-50 Spalvų

Apie Grąžtu : 100% kvadratiniu/apvalus gręžimo

Tapyba dydis : kokio dydžio gali būti pritaikyti

Apie Rėmelis : be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos nusipirkti Drobės Rėmo

Pakuotė : Roll up , Išvengti Raukšles

Kvadratiniu / Apvalus Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Viskas Gali Būti Pritaikyti

Įtraukti 1 x Spausdinta Medžiaga; 1 x rinkinys Dervos Diamond; 1 x Dotting Cemento; 1 x Dotting Rašiklį; 1 x Plokštė;

Diamond Papildyti Paslauga

Mes persiųs jums jokių deimantų, kad jūs galite prarasti.

Kai Kurios Kitos Paslaugos

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

FA Q

Yra cirkonio apvalus ar kvadratinis?Kvadratiniu/Apvalus Gręžimo "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Viskas gali būti pritaikyti

Yra deimantų tapyba visiškai arba iš dalies?Yra kvadratiniu/Apvalus Gręžimo "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba

Yra cirkonio pakankamai?Su cirkonio yra pakankamai.Mes įdėti papildomą 30% deimantai kas maišai deimantų.Ir mes pateikiame Diamond Papildyti Paslauga.

Kokio dydžio yra tapyba?Visi dydis mūsų parduotuvėje paprastai reiškia, Nuotraukos Dydį .Pastaba

Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite fotografuoti savo tapybos ir atsiųsti jį mums, mes pasidalinti ti su kitų pirkėjų visame pasaulyje.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų 1,2,3,4 žvaigždžių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai