2020 Naujas vientisos Spalvos Juoda Balta Rausva Mažas Kvadratas Ruoželiniu Satino, Šilko Satino Kaklo c Moterų Plaukų Lankelis Šalikai Nosinė

2020 Naujas vientisos Spalvos Juoda Balta Rausva Mažas Kvadratas Ruoželiniu Satino, Šilko Satino Kaklo c Moterų Plaukų Lankelis Šalikai Nosinė

w147433

Nauja

Yra sandėlyje

€6.19 €4.20
Vnt.

Žymos: x5680, šilko šalikas, juoda skara, plaukų satino skara, satino audinys, žalia skara, rožinės spalvos skara, mulberry šilko šalikas, juoda rausva drabužius kpop blackpink kojinių, šalikas baltas.

Ypatybė:

100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Mados dizaino, Populiari "New style".

Proga: Mados Moterų Aksesuaras Ponios, " Dienos rungtynės.Tai puikus atitikimo bet suknelė ir tinka kasdienio gyvenimo, pobūvių, vestuvių, kelionės, ceremonijos ir svarbūs įvykiai.

Ir Tai als o jums wrap juos aplink jūsų kaklo, galvos, juosmens, plaukų ar aplink rankena savo mėgstamą maišą ir piniginės,arba būti galvos skara ant paplūdimio.

Stilius: Seksualus, Mados, Atsitiktinis

Kostiumas sezoną : pavasarį ,vasarą ir rudenį

Medžiaga: Poliesterio,Satino Šilkas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 55*55cm

Pakuotė: 1X Mažas Šalikas

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir ryškumą,nekilnojamojo spalvos daiktas, kad jūs gaunate, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

2.Rankinis matavimas, Prašome leisti 2-3 cm paklaida matavimo ir patikrinkite dydį, prieš užsakant, arba galite susisiekti su mūsų pagalbos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai