17Pcs Spiralės Plaukų Perm Lazdele Spiralės Lazdele Kirpykla Šukuosenų Plaukų Volelis Garbanoti Curler Šukuosenų Maker " Stilius Įrankis

17Pcs Spiralės Plaukų Perm Lazdele Spiralės Lazdele Kirpykla Šukuosenų Plaukų Volelis Garbanoti Curler Šukuosenų Maker " Stilius Įrankis

w147333

Nauja

Yra sandėlyje

€7.49 €3.75
Vnt.

Žymos: plaukų spiralė, hair curler, plaukų perm, raudona perm juostos, sponge plaukų suktukai, curl plaukų volelis, curler permė, granulių nerūdijančio, teptukų rinkinys, lanksti nuolatinis volai.

Savybės:

* Lengva naudoti, tiesiog pasirinkite kryptis plaukų ir kablys ant spiralės perm, tada suka plaukus aplink ir pritvirtinkite jį su c-žiedas įrašus, palaikykite keletą minučių, galite padaryti jūsų plaukai garbanoti,;rekomenduojama jį naudoti, kai plaukai nėra sausi,paimkite nedidelį kiekį plaukų aplink garbanoti strypą ir pritvirtinkite jį su klipą.

* Daugkartinio naudojimo, šios spiralės garbanos gali padėti jums pasidaryk pats savo šukuosenas pagal savo nuotaiką, skirtingų būdų, kaip galite sukurti įvairių efektų, bus padaryti jums atrodo didesnis žavinga.

* Gali būti naudojamas storas ar plonas, trumpi ir ilgi plaukai, clip ir pasukti savo plaukų, patogi, be šildymo, iki kurios gali pažeisti jūsų plaukus.Į kabintis plaukų volai suteikite savo plaukų žavinga tomas su garbanos arba atmetimo.

* Šios spiralės perm strypai yra pagaminti iš super kokybės plastiko, saugūs ir nepakenks jūsų plaukams, tinka daugeliui tipo šukuoseną.Sustorėjimas ir anti-slydimo, lengva laikyti, patogus rankoje jausmas.Jie yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo, lengva valdyti, lengvas ir patogus.

* Paketas apima 17pieces spiralės perm juostos įvairių spalvų, galite suskaidyti jūsų plaukai, skirtingų spalvų, pakankamas kiekis gali patenkinti savo kasdienių poreikių.Kiekviena spiralė perm lazdele priemonių val. 16,5 cm/ 6.5 colių ilgio, skersmuo priemonių val. 1.6 cm/ 0.63 cm.Tai labai lengva asmeniniam naudojimui tinkamą dydį.Tinka tiek salonas plaukų ir namų naudojimui.

Techniniai duomenys:

Tipas: Plaukų Kirpimo Įrankis

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Įvairiaspalvis

Kiekis: 17Pcs

Dydis: 16,5 * 1.6 cm / 6.5 * 0.63

Pakuotės dydis: 19* 13 * 9cm / 7.5 * 5.1 * 3.5 į

Pakuotės svoris: 230g / 8.1 oz

Paketų Sąrašo:

17 * Plaukų Volai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai