PX6 1DIN/1 DIN "Android" 10 automobilio radijo BMW E39 E53 X5 auto radijo garso stereo "android" radijo magnetofonas dvd gps NR. 2din 2 DIN

PX6 1DIN/1 DIN "Android" 10 automobilio radijo BMW E39 E53 X5 auto radijo garso stereo "android" radijo magnetofonas dvd gps NR. 2din 2 DIN

w147273

Nauja

Yra sandėlyje

€242.72 €143.20
Vnt.

Žymos: "android" bmw e46, DVR, e53, "bluetooth" automobilio radijo, rcm jungiklis, 1din android automobilio radijo, automobilio radijas px6, bmw x5 e70", "android" automobilių, bmw e46.

Taikomų Modelių Ir Metų BMW X5 E53 (1999-2006) Veido Skydelis: 286*128mm Nors mes turime padaryti viską, siekiant užtikrinti, šis įrenginys bus suderinamas su išvardytų transporto priemonių, prašome patikrinti metus, matmenys ir forma konsolė apie savo transporto priemones prieš perkant.SVARBIOS PASTABOS: 1. Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio originalus CD yra single-din dydis,jei ji yra,tihs vienetas netelpa su savo automobiliu. 2. Prašome patikrinti, ar nėra kadro centre konsolės jūsų automobilį, jei yra, pašalinkite rėmo pirma, kad užbaigti diegimą. 3. Atkreipkite dėmesį, kad jei jūsų radijo diržai 17 vnt. kaiščių ir 4 smeigtukai nurodė yra tuščias, šis įrenginys gali netilpti su jūsų automobiliu. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio radijo antenos prievadas yra automobilio bagažinė, jei ji yra, jūs turite užsisakyti radijo antenos prailginimo laido ir antenos adapteris, siekiant užbaigti diegimą. 1.DOVANA=įrankiai+MIC+ kopija žemėlapio failus GPS viduje(galite naudoti gps tiesiogiai, o ne būti žemėlapį kortelė)

2. Mes turime rusijos Ispanija Lenkija sandėlyje, jeigu perkate produktą iš šių sandėlyje nėra muitų mokestis MOKESTIS mokestis, ir jokių kitų mokesčių , ir jums bus gauta sklypo 3-7 dienų, jei nėra specialių sąlygų.Ir oversea produkto kaina mažesnė nei kinijos produkto kainą , todėl rinkitės šių sandėlyje produktas yra geresnis pasirinkimas jums.

PX6 PX6 yra geriausias chip rinkoje šiuo metu ji veikia greičiausias, nei visi kiti tipo.ANTUTU balas yra 160770, kuris yra geriau nei 9853 4G+64G, PX5, ir visi kiti 4+64G tipas rinkoje.Palyginti su kito tipo fo radijo, PX6 radijo galite atsisiųsti daugiau rūšių android APP iš android market " ir " APP gali dirbti geriau.

Žalia ženklas gali įdiegti mūsų radijo.Kaip raudonas ženklas, automobilių radijo dydis yra skirtingas, su mūsų produktu ir automobilio radijas negali būti įdiegta.Jei jūs vis dar neaišku, prašome palikti žinutę mūsų klientų aptarnavimo.Mes padėsime jums.

Visą AV išvesties funkcija Šis radijas yra visiškai AV išvesties funkcija (pasirinktinai), ši funkcija bus atnešti daug įdomus ir vaikams, ir jūsų šeimos nariams, kurie yra galinė sėdynė, į ilgą kelionę.Jie gali žiūrėti TV, filmai, animaciniai filmai, "Youtube" vaizdo įrašų,V. ir kiti vaizdo.Rinkoje , labiausiai parduotuvė, radijo imtuvai neturi AV išvesties funkciją.

Sukurti belaidžio CAPLAY Šis radijo būti Statyti belaidžio CAPLAY ir "android" AUTO " funkcija(pasirinktinai).Kai jūs prijunkite savo mobilųjį telefoną prie radijo per ZIINK app, tada jūs galite kontroliuoti savo mobiliojo telefono mūsų radijo ekraną.Jūs galite padaryti telefonu, klausytis mobiliojo telefono muzikos,ir patikrinti mobiliojo telefono failą į radijo ekraną.

Žetonų Radijo naudojimas geriausias radijo chip-NXP6686 ir geriausias stiprintuvo mikroschema-TDA7851L.NXP6686 lustas yra geriausias radijo mikroschema, ir geriau than7708,6851 ir bet kuriais kitais radijo chip.tai yra geriausias radijo lustą rinkoje šiuo metu.Gera radijo chip, kad radijo signalas stipresnis.TDA7851L yra geriausias amplfier IC į rinką, metu.Tai geriau nei 7388 ir visi kiti.Tai daro automobilio garso kokybę būti geriau nei kitus radijo ryšio tipą.Jei jums reikia geriausių garso kokybė , mes rekomenduojame jums pasirinkti DSP funkcija taip pat, DSP yra skaitmeninė stiprintuvo sistema, kuri siūlo geriausią garso quatity.

DSP DSP yra skaitmeninė stiprintuvo sistema, jis naudojamas skaitmeninis signalas, tai, kad automobilio garso quatity geriau nei prieš.PX5 ir PX6 DSP yra geriausias DSP rinkoje, tiesą sakant, prašome don ' t care, apie EQ kiekį, prašome kreiptis mūsų px5/px6 radijo garso kokybės, ji yra labai gera.PX5/PX6 DSP yra daug puslapių, jūs galite nustatyti daug parametru, kaip jūs norite ,skaitykite žemiau puslapių.

DVR Mūsų dvr yra tiesa Full HD 1080P DVR.Jis turi gerą naktinio matymo funkcija ir ADAS funkcija.Žemiau yra tiesa, nuotrauka mūsų DVR.

HAINAUT Mūsų parduotuvėje visus 4G+64G radijo adekvačius HAINAUT 1280*720P kamerą, šis fotoaparatas yra neprivaloma funkcija, jei jums reikia, jūs galite spustelėti žemiau foto ir nusipirkti su radijo kartu

Jautis varantys kontrolės funkcija Visi radijo imtuvai mūsų parduotuvėje yra paramos valdyti varantys kontrolės funkciją.Steer vairo mygtukus, jūsų automobilis gali kontroliuoti mūsų radijo įdiegus radijas. (tačiau valdyti varantys puslapyje yra tuščias paprastai.Jei jūs tikimės, kad aoo mygtukai valdyti varantys puslapyje , jūs galite tiesiog prisijungti pagrindinė linija į automobilį valdyti varantys linijos , tada pamatysite visus valdyti varantys mygtukų puslapį) Jei jautis varantys mygtukai dosen neveikia , prašome nesijaudinkite ir don ' t ginčų, prašome palikti pranešimą su mumis, mes padėsime jums padaryti jį dirbti 100%.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai