2psc Naujas Nerūdijančio Plieno Vandens Lygio Daviklis, Skystas Plūdinio Jungiklio Bakas Baseinas ESC12

2psc Naujas Nerūdijančio Plieno Vandens Lygio Daviklis, Skystas Plūdinio Jungiklio Bakas Baseinas ESC12

w147272

Nauja

Yra sandėlyje

€19.58 €15.66
Vnt.

Žymos: plūdės lygio jungiklis, vandens plūduriuojantis bakas, vandens lygis, baseinas plaukti, vandens lygio daviklis, rėmas baseinas, lygis skysčio jutiklis, žmogaus vandens lygis, lygio daviklis, vandens bakas, plūdinio jungiklio.

Naujas, Nerūdijančio Plieno, Vandens Lygio Daviklis, Skystas Plūdinio Jungiklio Bakas Baseinas ESC12 Gamintojas:ELECALL Modelis: ESC12 Data, Nuskaityti :1A1 Max Susisiekti Reitingas :10W Maks Perjungimo Įtampa :100V AC ar DC Max Komutavimo Srovė :0.5 A Max Skilimo Įtampa: 110V AC ar DC Max Atlikti Srovės :1.0 Max Kontakto Varža:100Mohms Aplinkos temperatūra: SU304: -10~+60 laipsnių celsijaus P Nerūdijančio Plieno: -30~+125 laipsniu celsijaus Skysčio temperatūros diapazonas: SU304: -10~+85 laipsnių celsijaus P Nerūdijančio Plieno: -30~+125 laipsniu celsijaus Neto svoris:64g Įrengimas: viršuje ar apačioje, montuojamas vertikaliai Naudoti terpė: vanduo, aliejus pasižymi: · 100% Brand new ir aukštos kokybės. · Ypatingas ryšys būdu. · Tai yra mini plūdinio jungiklio.Sudėtyje nėra gyvsidabrio. · Gali būti naudojamas prasme skysčio lygį bakas. · Plūdė lygio jungiklis yra plačiai naudojamas elektronikos,elektrotechnikos,chemijos,vandens valymo,nuotekų ir kitų visuomenės sluoksnių gyvenimo lygis, valdymo ir signalizacijos. · Produktai gali būti naudojami geriamojo fontano, ate r šildytuvai, saulės, oro kondicionieriai, oro drėkintuvai, vonios kambario įranga, pardavimo automatai, rezervuarai, vandens bokštai, virtuvės įranga, vandens šildytuvai ir kt.Pastaba : 1. Laido ilgis, kad fotografuojamas objektas. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nors mes stengiamės išlaikyti pradinės spalvos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašau, atleisk jį.Pakuotė: 2x Plaukti Svirties Jungiklis

Paslaugų teikimo sąlygos Siunta

Mokėjimo priimame Alipay, T/T, Western Union, Paypal ir visa mokųjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.

Po paslaugos Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate patenkinti, withour daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai