NB FC40 Ergonomiškas Aukštį Sureguliuokite Kompiuterio Sėdėti, Stovėti Darbo vietos 24-35 colių Monitoriaus Laikiklis su Klaviatūra ir Stovas Plokštė

NB FC40 Ergonomiškas Aukštį Sureguliuokite Kompiuterio Sėdėti, Stovėti Darbo vietos 24-35 colių Monitoriaus Laikiklis su Klaviatūra ir Stovas Plokštė

w147087

Nauja

Yra sandėlyje

€78.53 €50.26
Vnt.

Žymos: monitoriaus laikiklis, stalas monitoriaus stovas, nb, monitoriaus stovas, nb batų, nešiojamojo kompiuterio monitoriaus stovas, savininkas klaviatūra, sulankstomas stalas kalno stovi, didelis reguliuojamas stalas, klaviatūros palaikymas.

Modelis: FC40 Tinka ekrano dydis 24 "-35"

NB FC40 yra Ergonomika Interaktyvus Sėdėti-Stovėti Darbalaukio Darbo vieta leidžia jums konvertuoti jūsų stalo į sveiką darbo stalas.FC40 yra įdedamos į priešingą stalo krašto iki to3.5"storio su apkaba.Jis ateina su VESA laikiklis montavimo ekranas nuo 24" 35".

FC40 jums sūpynės jūsų ekraną į kairę, dešinę, aukštyn ir žemyn su visą spektrą judesio teikia neprilygstamą ergonomiškas komforto, skatinti sveiką gyvenimo būdą ir pagerinti produktyvumą tiek namus ir biurus.

Aukštis-reguliuojamas ekrano ir klaviatūros juda lengvai, ir tuo pačiu liftu tinkamą aukštį, kad būtų galima lengvai atsisėsti arba atsistoti ant paklausą, kaip savo pasirinkimą. .Ištraukiamas ir Sulankstomą klaviatūrą pateikti tune up klaviatūros ir pastumkite svirtį iš kelio, kai jums reikia jūsų stalo paviršiaus ir kosmoso.

Pastatytas patvarus dujų-spyruokle cilindrų, aliuminio lydinio ir plieno sukonstruoti ilgalaikis, su kabelių valdymo maršrutą pagal rankos.Kas daugiau produkto įdiegta su 2X USB sąsaja adapteriai įkrauti savo ipad "arba" handphone dėl paklausos ir įtaisų dėžutės raktas, dėklas ir kitų įdomių daiktų.

FC40 sėdėti-stovėti darbo vieta yra tinkama, ir idealiai tinka spaudimą, vietos ir kampų namuose ar biuruose.Modulinė konstrukcija leidžia montuoti paprasta ir lengva.

Savybės:>>>

* Lengvai ir vienu metu pakelti klaviatūrą ir LCD ekraną tinkamą aukštį.

* Erdvės taupymo namus ir biurus.

* Skatinti sveikatingumo kasdienio darbo rutinos ir namų pramogomis.

* Nuolatinis platforma padidinti produktyvumą.

* Nėra brangi reguliuojamo aukščio stalai ir kėdės, reikalingą, kaip jau nustatyta.

* Paprastas montavimas ir lengva naudoti, paprasta operacija

Specifikacijos:>>>

Integruotas Sėdėti-Stovėti Darbo Vieta

■ Tinka labiausiai 24" 35" rodo,apkrova nuo 4.4 iki 33£, (2-15 kg), VESA suderinamas 75x75, 100x100 mm

■ Ekranas ir klaviatūra liftas atstumas 17.3" (440mm),klaviatūra skaidrių priekinės ir atgal 2" (50 mm)

■ Pasukami ±180°,ekrano pasvirimo kampai +9° -12°

■ Visu ūgiu : 50.4" (1280mm)

■ Juoda ir Balta spalva

Svarbus Pranešimas: >>>

1. Visas siuntimo išlaidas parodė, www.poligon-1.lt neturi būti Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį! 2. Pls pasitarkite su UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ebs.patvirtinti, jei jūsų mieste (pašto kodas) poreikius Išplėstos Zonos kaina sutartinė!! 3. Muitai ir Mokesčiai, NĖRA įtrauktos į laivybos kaina . 4. Prašome palikite savo buveinės adresas surinkimo sklypų. 5. Klientai iš Brazilijos pls palikti savo CPF numeris būtų, jei jūs pasirinkite pristatymo iš Kinijos, kaip ir jūsų muitų reikia. 6. Klientai iš Čilės pls palikti savo VĖŽIOSE numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 7. Clents iš Argentinos pls palikti savo CUIT numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 8. Klientai iš Brazilijos, pls pasirinkite pristatymo iš Brazilijos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokesčio! 9. Klientų iš Rusijos, pls pasirinkite pristatymo iš Rusijos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokesčio! 10. Klientai iš ES Šalių, pls pasirinkite pristatymo iš Ispanijos,Vokietijos, ar iš čekijos Respublikos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokestis ir PVM mokesčio! 11.Balearų Salas,Seutą ,Meliliją, ir Kanarų Salos, Ispanija, reikia mokėti muito mokesčių ir muitų!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai