Lopšelio Montessori Žaislas Kūdikiui Kūdikių Educationa Pagrindinių Įgūdžių Veikla Užimtas Valdybos L4MC

Lopšelio Montessori Žaislas Kūdikiui Kūdikių Educationa Pagrindinių Įgūdžių Veikla Užimtas Valdybos L4MC

w14641

Nauja

Yra sandėlyje

€12.30 €10.09
Vnt.

Žymos: žaislas medinis, "pasidaryk pats" baby veiklos valdyba, užimtas valdybos elementas, dviratis super, kūdikių montessori, v įgūdžių, didelis veiklos valdyba, užimtas valdybos medienos, įgūdžių žaislas, mūrinis.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Maišelis Dizainas Užimtas Valdyba: Užimtas Lenta yra, pavyzdžiui, rankinės, Ateina su rankena ir nešiojamų dizainas, tai yra labai patogu savo vaikams nešiotis jį visur.Sudėtinga pakankamai, kad išlaikyti jūsų mažai vienas interesus, bet ne tiek daug, kad jis/ji gauna nusivylė.Tai yra puikus žaislas vaikams išmokti suknelė patys, geras švietimo žaislas, skirtas ikimokyklinio mokymo priemones, namų mokymo priemones, o taip pat tėvų ir vaikų veiklos, žaislų!

Atitinka Montessori Metodas: Montessori įkvėpė bamblys užimtas valdybos skatinti hands-on mokymosi, savęs padažu gebėjimų, pažinimo ir problemų sprendimo įgūdžių ir smulkiosios motorikos vystymąsi.

Gauti Išdirbti Lengviau - Featuring 10 skirtingų sagtys, ryšius ir mygtukai, veiklos, valdyba, imituoja realaus pasaulio problemas, todėl vaikai mokosi ir praktiškai svarbu padažu įgūdžius, savo tempu, o žaisti, Kad gauti išdorotus lengviau bamblys.

Lengvas Ir Nešiojamas: Pagamintas iš minkštos veltinio medžiagos, laive yra lanksti nėra kietų kampų.Didžiosios Kelionės Žaislų Pasirinkimas, lengvas dizainas leidžia vaikams naudotis šia valdybos automobilių ar lėktuvu.

Puiki Dovana Vaikams: užimtas valdyba yra puiki dovana vaikams, ir taip pat jutimo žaislas lėktuvu ar automobiliu, kelionių.Jis niekada suklysti, kaip gimtadienis/Kalėdų dovana vaikams!

Kūdikių Užimtas Valdybos Montessori tik Žaislas,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija:

Medžiaga: Veltinis

Dydis: app.35x23.5cm/13.78x9.25in

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Kūdikių Užimtas Valdybos Montessori Žaislas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai