MJX B20 GPS Drone RTF Su 4K 5G WIFI Ajustable HD Plataus Kampo Optinis Srauto Nustatymo Brushless Sraigtasparnis RC Quadcopter

MJX B20 GPS Drone RTF Su 4K 5G WIFI Ajustable HD Plataus Kampo Optinis Srauto Nustatymo Brushless Sraigtasparnis RC Quadcopter

w145551

Nauja

Yra sandėlyje

€241.24 €168.86
Vnt.

Žymos: q500, kamera drones, anglies drone rėmelį, quadcopt, hs720, drugelis drone, drone evo 2, originalus rc quadcopter, olis quadcopter, drone profesional.

1: Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos plastikinės liepsną medžiagos, didelis kietumas, atsparumas dilimui, atsparumas įbrėžimams, sumažėti atsparumas ir susidūrimo pasipriešinimo.Klasikinis ir madingas aptakaus dizaino-tai prabangus, pilnas jausmą technologijų ir modernumo. 4-ašis, sulankstomos kūno lengvai laikymo ir apskaitinės.

2: Įrengtas 4K ultra-aišku, plataus kampo anti-shake elektros kameros, stebėjimo kampas-130, aukštis rotacijos diapazonas yra 0-90, lauko GPS vietos nustatymo, o oro slėgis yra fiksuotas; Patalpų optinio srauto, padėties gali tiksliai užraktas fiksuoto aukščio ir stabiliai sustabdyti poziciją, veiksmingai apsaugo ekraną nuo drebulys, kai nuotraukas ir vaizdo įrašus, ir, kad įrašymas/fotografavimas labiau stabilus.WIFI vaizdas grįžti atstumas pasiekia 450 metrų.Vaizdo perdavimo 720P, vaizdo ir vaizdo įrašų vietos saugojimo rezoliucija 3840*2160. Nuotraukos gali būti dalijamasi su muzikos ir vaizdo įrašų, ir visą įrašytą turinį, gali būti registruojami realiu laiku, ir perduodami mobiliuoju telefonu metu, be trūksta bet nuostabių akimirkų.Atminties kortelės (perkama atskirai) palaiko Class 10 ir daugiau, kurių maksimali talpa yra 128 GB.

3: 2204 brushless variklis yra priimtas, kuri yra stipri ir gausi galia ir remia didžiausias skrydžio greitis-40 km/h.Paramos GPS pereiti prie fotografuoti ir filmuoti.Paramos GPS protingas tęstinė ir vaizdo tolesnių funkcijas (nustatyti fotografavimo objektus ir atlikti automatinė tolesnių skrydžio).Paramos gestas fotografavimo pripažinimo, per 1-3m orlaivių, ir padaryti nuotraukų gestas/fotoaparatas gestas priešais kamerą operacijai užbaigti.Stabilus skrydis, aukštos raiškos oro fotografija; nuotolinio valdymo pultelį gali imtis nuotraukas/vaizdo įrašus, reguliuoti pasvirimo kampą, pan/tilt galvos, reguliuoti vairo dydis, atrakinti/žemės vieno mygtuko, begalvis režimas, GPS grįžti, ir GPS/ požiūris režimo pakeitimo.

4. 5G WIFI 4K HD " vaizdo kamera su nedideliais vaizdo perdavimo vėlavimo ir perdavimo atstumas-apie 450 metrų.Paramos operacijos, pvz., didėjimo, mažėjimo, pažanga, traukiasi, sukasi į kairę ir į dešinę, plaukioja kairę ir į dešinę, ir funkcijas, pvz., vieno mygtuko kilimo ir tūpimo \ grįžta, prarasti kontrolę \ prarasti signalo grįžta, ir greitai, ir lėtai įrankius; Specialią PROGRAMĖLĘ, su paprasta operacija sąsaja, turi funkcijas, duomenų grįžti ir vienas pelės mygtuku spustelėkite išlaisvinti/iškrovimo, ir palaiko papildomas funkcijas APP": pažangi taip, elektroninių tvora, palūkanų taško aplinkinių, maršruto planavimas ir kt.

5. Baterija sandarinimo dizainas, pagrįstą įrenginio struktūra, ir specialių pusiausvyrą įkroviklį, gali dar labiau prailginti tarnavimo baterija; Įrengta 7.6 V 3400mAh modulinės aukštos kokybės įkraunama ličio baterija, ji gali palaikyti skrydžio režimu iki 22 minutes po apmokėjimo už 300 minučių, todėl, suvokdami, ilgas baterijos veikimo laikas.Yra vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai versijos rinktis, ir jie yra supakuoti į spalvotas dėžutes.Baterijos pakeitimas yra paprastas ir greitas, ir jis yra saugus naudoti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<