4pcs Mediniai Žvakių Laikiklis Ornamentu Meilės Laišką Romantiška Vestuvių Juostoje Namų Puošybai Žvakidė Valentino Diena Dovana

4pcs Mediniai Žvakių Laikiklis Ornamentu Meilės Laišką Romantiška Vestuvių Juostoje Namų Puošybai Žvakidė Valentino Diena Dovana

w145404

Nauja

Yra sandėlyje

€11.90 €6.31
Vnt.

Žymos: lempos blizgesį, votive žvakės laikikliai žvakės, candelabro šalis, šviestuvai žvakių laikiklis, žvakidė, candl turėtojas, valentino dieną, vestuvių žvakė stovi, alavo sienos žvakių laikikliai, žvakių laikiklis mediniai.

Kulka Taškų:

1、1. Žvakės laikiklis yra pagamintas iš rąstų ir lazeriai, išgraviruotas ant vienos pusės, ir raidės meilė yra parengtas po perdirbimo.

2、2. Šis laiškas medinė žvakidė yra išraižytas medžio, kuris gali pridėti pojūtį, eleganciją į bet kurią erdvę.

3、3. Papuošti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, kavos staliukas ir valgomasis stalas, sukurti atsipalaidavęs ir šilta atmosfera.

4、4. Labai tinka naudoti kasdien, vestuvėms, renginiams, aromaterapija, atmosfera apšvietimas, atmosfera apšvietimas ir pan.

5、5. Po apšvietimo žvakės, galite pridėti šilumą ant pietų stalo, židinio ar aukuro.

Aprašymas:

1. Žvakės laikiklis yra pagamintas iš rąstų ir lazeriai, išgraviruotas ant vienos pusės, ir raidės meilė yra parengtas po perdirbimo.

2. Šis laiškas medinė žvakidė yra išraižytas medžio, kuris gali pridėti pojūtį, eleganciją į bet kurią erdvę.

3. Papuošti jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, kavos staliukas ir valgomasis stalas, sukurti atsipalaidavęs ir šilta atmosfera.

4. Labai tinka naudoti kasdien, vestuvėms, renginiams, aromaterapija, atmosfera apšvietimas, atmosfera apšvietimas ir pan.

5. Po apšvietimo žvakės, galite pridėti šilumą ant pietų stalo, židinio ar aukuro.

Specifikacija:

Pavadinimas: Meilė Ornamentu Žvakių Laikiklis

Dydis: apie 6*6*6cm/2.36*2.36*2.36 į

Žvakė diamete: 4cm/1.57 į; gylis 1.4 cm/0.55 in

Medžiaga: mediena

Pakavimo Sąrašas:

Laiškas Žvakių Laikiklis*1 Komplektas (4pcs)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai