Okeytech 10vnt/ daug Pakeitimo Apversti Floding Nuotolinio Automobilio Raktas HU162T Blade V W Volswagen Golf 7 Sportsvan Auto Naujų #149

Okeytech 10vnt/ daug Pakeitimo Apversti Floding Nuotolinio Automobilio Raktas HU162T Blade V W Volswagen Golf 7 Sportsvan Auto Naujų #149

w145117

Nauja

Yra sandėlyje

€6.32 €4.93
Vnt.

Žymos: tuščias pagrindinių, sportsvan, j518, golfas grip pasididžiavimas, 5k0 837 202 skelbimą, sece9, Automobilio Raktas, 5 golfas, mk5 galinis, ašmenys hu83.

Okeytech 10vnt/ daug HU162T Pakeitimo Apversti Floding Nuotolinio Automobilio Raktas Blade V W Volswagen Golf 7 Sportsvan Auto Naujų #149

Techniniai duomenys:

Svoris:0.1 kg

Ašmenys: HU162T pūko peilis

Paraiškas:

VW Golf 7 Sportsvan

Speciali Pastaba:

1. Prašome užtikrinti, kad jūsų originalaus klavišą ir klavišą ašmenys yra lygiai tas pats kaip ir nuotraukų mūsų parduotuvėje,jei ne jis bus nesuderinamas su savo automobiliu.

2.Pagrindinis peilis turi būti cutted vietiniu atstovu arba spynų,jums reikia eiti į savo vietos spynų parduotuvė programa, ji taip pat.

3.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums pasirinkti teisingą raktą.

Paketų Sąrašo: 10*Mygtukas Peiliukų (Jei buvo didmenininkas, tiesiog susisiekite su mumis laisvai geriausia kaina!)

Pristatymas

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

mes taip pat gali pateikti įvairius automobilio raktus,atsakiklio žetonų ir spynų įvairių automobilių markių.jei esate intereasted bet prekių,maloniai prašome cantact man.mes labai stengiamės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Daugiau produktų, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausią pasiūlymą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai