50ML Automobilio Sėdynės, Salono Valiklį, Saugus Auto Stogo Priemonė Auto Odinis Švarus Padažu Švaresnis Su Audinio, Plastiko Universalios

50ML Automobilio Sėdynės, Salono Valiklį, Saugus Auto Stogo Priemonė Auto Odinis Švarus Padažu Švaresnis Su Audinio, Plastiko Universalios

w145013

Nauja

Yra sandėlyje

€5.73 €4.76
Vnt.

Žymos: automobilio lubų remontas, audinio automobilio stogo lubų, kalėdų skydelis, dujų šaltnešis r134a, automobilių plovimo šampūnas, automobilio priežiūra, statulėlės automobilio salono, automobilių lipdukas, latako vandens, Švarus automobilis.

50ML Automobilio Sėdynės, Salono Valiklį, Saugus Auto Stogo Priemonė Auto Odinis Švarus Padažu Švaresnis Su Audinio, Plastiko Universalios

Aprašymas:

1. Putų purškimo multi-purpose cleaner!Ji pasireiškia putotas ir sudsy iš karto.Naudoti ne tik automobilyje, bet taip pat jūros, RV, biure, ir namuose.Ne tik atsikratyti pelėsiai, dulkių, prakaito likučių,smudges, bet taip pat pašalinti makiažas dėmes, naminių gyvūnų dėmes.Švelnus Jūsų Interjero, Kieta Purvo.

2. Ne cheminis kvapas!jis nepalieka jokių likučių arba lipni netvarka, nėra cheminių kvapas.Daro automobilio kvapas, švarus, šviežias.Šį gaminį laikykite esančių automobilių 24/7.

3. Saugiai ir giliai valo visus odos, vinilo ir plastiko paviršiams!kūno aliejus, prakaito, purvo ir nešvarumų visi įdėti save į savo sėdimos vietos, skydus, kilimų, baldų apmušalų, center " konsolės.Odos ir Interjero Švaresnis giliai valo ir hidratai sutepti odos ir vidaus paviršius, ir gauna juos paruošti interjero padažai, glajai

4. Micellular formulės valo susisiekti, bet saugiai ant odos!Jūs tikriausiai galvojate, kad tai dar vienas relabeled visus paskirties valiklis Negerai!Šis naujas preparatas yra skirtos tikslinėms purvą ir nešvarumus ant savo sėdynės ir automobilio interjero, naudojant unikalią mišinys ploviklių ir valiklių, tačiau pakankamai saugi, kad nusiplaukite rankas ir palikti juos valyti ir sudrėkintas!

5. Mano originalus gamyklos blizgesį ir spalvą!Dauguma odos valikliai rinkoje išdžiūti paviršių ir padaryti paviršiai atrodo blankiai ir dėvėti, tačiau šis produktas naudoja pažangiausias micellular technologijų išlaikyti originalus, gamyklos blizgesiu, kad mes visi žinome ir meilės.

Savybės:

Stiprus nukenksminimo, pašalinti savitą kvapą, saugi ir aplinkos apsaugos, paprastas naudoti.

Specifikacija:

Talpa: apie 50ml

Laikymo sąlygos: vėsioje, sausoje aplinkoje

Naudojimas: nuimkite alyvos dėmes ant automobilio salono dėmes, odos arba audinio, prietaisų skydai, durų skydų ir kitų plastikinių dalių.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Salono Valiklį*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai