5 vnt Horizontalus Pusėje Kalno Paukščių Vandens Spenelių - Vištienos Spenelių - Vištienos Vandens Girtuoklis

5 vnt Horizontalus Pusėje Kalno Paukščių Vandens Spenelių - Vištienos Spenelių - Vištienos Vandens Girtuoklis

w144983

Nauja

Yra sandėlyje

€7.34
Vnt.

Žymos: vištienos, girtuoklis putpeles, girtuoklis antis, vištienos įmova, spenelių putpeles, horizontalus įmova, vištienos vandens nippl, horizontalus vištienos spenelių vandens, Putpelės, pokemon 3 cm politikos suderinamumo vystymosi labui.

GERESNĖS MEDŽIAGOS -- Pagaminti iš ABS plastiko, horizontalus pusėje kalno yra stipresnis ir mąstytojas taip, kad vištienos įmova yra patvaresni teikti visada-gėlo vandens į savo pulką, išlaikyti vandens, purvo ir išmatomis.Naminiai paukščiai, speneliai yra kostiumas vištų, ančių, putpelių ir kitų.

NE DAUGIAU NUOTĖKIO -- po mūsų montavimo guidline, jums bus ne nerimauti dėl nutekėjusio su vištiena vandens girtuoklis.Tai labai greitas ir paprastas būdas išlaikyti paukščių pagirdyti.Ji puikiai dirbti viščiukų amžius 2 savaičių ir vyresnio amžiaus.Rekomenduojama naudoti VIENĄ paukščių spenelių, už kiekvienas 5 vištiena, bet tik 4 karšto sezono metu.

ILGIAU METALO DALIS, - Tai ir yra idealus tobulinimas, siekiant padėti jūsų vištienos bus greitai išmokti gerti iš vištienos spenelius.Vištienos gėrimas iš specialių vožtuvą, kuris išleisti vandenį tiesiai į viščiukų burną, kai ji pakuočių vožtuvą.Ne daugiau kabo jūsų waterer ir ne daugiau kasdien vandens kibirą, valymo.

IŠSAMI INSTRUKCIJA INSTRUKCIJA -- Ne tik gerai padaryta gaires apie tai, kaip įdiegti spenelių girtuoklis, bet taip pat suteikti jums profesionalų Patarimai, kaip kieme naminių paukščių daugiau malonus.Svarbu - paukščių, vandens spenelius reikia mažo slėgio vandens šaltinis.Jei prijungimas prie buitinių vandens linijas, slėgio reguliatorius turi būti naudojamas.

LIFETIME GAMINTOJO GARANTIJA-Mes esame įsitikinę, kad pasiūlyti geriausią kokybę mūsų klientams požiūriu, produktų ir paslaugų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai