2020 HiVi AW85 Triukšmo Panaikinimo hifi Ausines, Bevielį "Bluetooth" Per Ausis Ausines su Mic - Skaidrumo Režimas

2020 HiVi AW85 Triukšmo Panaikinimo hifi Ausines, Bevielį "Bluetooth" Per Ausis Ausines su Mic - Skaidrumo Režimas

w144914

Nauja

Yra sandėlyje

€83.59 €75.23
Vnt.

Žymos: hivi garsiakalbis, havic laisvų rankų įranga, ribbon tweeter, havit f9, hd garso, headser, juostelės garsiakalbis, laisvų rankų įranga takstar, havit hv h2002d, hivi woofer.

* Ar aktyviojo Triukšmo šalinimo funkcija (ANC) - Aukštos kokybės skaitmeninės ANC technologija; extra-high-speed DSP; dual-channel nepriklausomų paros dozės.Nulis triukšmo apačioje & nulio ausies slėgio. * Ar skaidrumo Režimas - Įdėti savo ranką ant atveju kairysis kanalas, aplinkos garso išeis, bus stiprinama ir muzikos garsumą bus pasuko žemyn savo 20%. * Ar magnetinio Belaidis Kroviklis - už savo ausinių ir mobili šios belaidis kroviklis, tuo pačiu metu.Taip pat suderinamas su " micro USB įkrovimo. * Ar Smart Groti/Pauzė - Su įmontuotas optinis jutiklis, muzika automatiškai nutyla, kai jūs kilimo ausinių ir atlieka automatiškai, kai jūs įtraukėte dėl ausinių vėl. * Ar 30 Valandų Grojimo: Ji turi įmontuotas didelės talpos baterija, kuri leidžia jums mėgautis iki 30 valandų į vieną mokestį.Muzikos atkūrimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo naudojimo įpročiai.

Dual-Channel nepriklausomų ADI ultra-high speed DSP, dvigubas greitis, du kartus efektyvumo kelis triukšmo mažinimo režimas gali būti labai optimizuotas naudoti skirtingų aplinkų.Kelis triukšmo mažinimo režimus gali būti pritaikyta naudoti skirtingų aplinkų, su didelio pločio ir gylio triukšmo mažinimo.Dažnių juosta 20-1200Hz, triukšmo mažinimo gylis gali siekti iki 32dB, kuri yra panaši į aktyvios triukšmo mažinimo rankų produktų pateikimo į rinką.

Parama aukštos rezoliucijos garso, klausytis neįvykdyti garso kokybė ir Patirtis Neribotas Muzikos informacijos ir atmosfera.Naudojant 40mm vairavimo vienetas, ultra-plonas nailono micropore akustinių diafragma ir cirkonio dioksidas padengtas metalo kupolo viename bloke technologija, derinama su stiprios magnetinės grandinės sistema su magnetinio srauto 10000 Gaus, su stipriu žemų dažnių ir subalansuotas visiškos dažnio atsakas, užtikrinti aukštą viršįtampių ir žemos iškraipymų, tuo pačiu metu.

Skaidrus režimas gali būti taikomas tik švelniai liesdami atveju kairįjį kanalą AW-85 kairiąja ranka; keturi mikrofonai, laisvų rankų įrangos bus atlikti matricos darbą/proceso išorės balso pranešimus ir žmogaus balso pranešimus, laisvų rankų įranga, kaip ir tu negali dėvėti ausines.Visą viršelį, po kelių mėnesių duomenų koregavimo, skirta tam, kad atitiktų ergonominius galvos montuojamas dizainas, patogus nešioti, ne engti žmogaus galva

Nuosavybės akustinių ertmės dizainas suteikia pilną žaisti susieti funkciją pasyvus triukšmo mažinimo ir aktyvios triukšmo mažinimo, todėl tyliau ir patogiau.Tuo pačiu metu, ji priima importuojamų baltymų odą, medžiaga su vidutinio aukščio, kuris užtikrina puikią patirtį nešioti ilgą laiką.Naudoti APP kontroliuoti Bluetooth sinchroniškai ir valdyti įrenginio būsena, kai jungiatės. · Sistema suteikia keturis intensyvumo režimai aktyvios triukšmo mažinimo, ir vartotojai gali reguliuoti juos pagal savo poreikius.Balso didinimo amplitudės valdymo, vartotojai gali sustiprinti ar sumažinti aplinkos triukšmą pagal naudojimo patirties, ir gali taip pat patirti jausmą, atviros ausinės, per įvesties aplinkos garso.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai