Sieninis laikiklis Automatinis Dantų pastos Dozatorius Vonios Aksesuarai Dulkėms dantų Pasta Squeezer Balionėlis, dantų šepetėlį Turėtojas Įrankis

Sieninis laikiklis Automatinis Dantų pastos Dozatorius Vonios Aksesuarai Dulkėms dantų Pasta Squeezer Balionėlis, dantų šepetėlį Turėtojas Įrankis

w144682

Nauja

Yra sandėlyje

€4.07 €2.64
Vnt.

Žymos: toothpast, stovas dantų šepetėlis, teptuku laikiklis dantų, dantų šepetėlį turėtojas, aparatas dantų pastos dozatorius, dantų pasta automatinė krūvos, dantų pasta automatinė stilius, mašina kokia dantų pasta, kurioje automatinė, balionėlis ecoco, aparatas dozatorius.

Aprašymas:

1. Laisvų rankų Dantų pastos dozatorius yra ne-susisiekite su operacija, ir laisvų rankų paspauskite, kad gauti dantų pasta,venkite tiesioginio kontakto, Labai higieniškas ir patogumui.

2. Jis yra pagamintas iš PP medžiagų, netoksiškas, Jokio kvapo, nekenksmingas Aplinkai.Jūs galite pajusti Savo šilkinis paviršius ir gražus ir prabangus dalys.

3. Daugiau accurater ir stabler, suaugusiems ir vaikams yra labai tinkama naudoti.Leidžia savo vaikams gebėjimą atleisti dantų pasta patys, be padaryti netvarką.

4. Jūs galite lengvai pašalinti dangčio pakeisti dantų pastą ir valymo, kai dangtis yra įdiegta, nebus automatiškai patenka.

5. Jos labai našumą kaip vieno kontakto būdas, neleidžia atliekos, dantų pasta, būti suderinamas su bet kokia dantų pasta.Cool gyvenimo būdo tendencijos skatina tave gyventi geriau.

Techniniai duomenys:

Produkto kategorija: Dantų pastos dozatorius

medžiaga: plastikas

Spalvos: rožinė, šviesiai mėlyna, balta mėlyna, balta rausva

Dydis: 11*6.8*6.5 cm

Pakuotė:

1*Automatinis Dantų Pastos Dozatorius

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai